Vilniaus rajone per susišaudymą sužeistas vyras, įtariamasis sulaikytas

Sekmadienio popietę Vilniaus rajone esančioje kavinėje-motelyje „Sandy“ aidėjo šūviai. Per susišaudymą buvo sužeistas šios įstaigos savininko giminaitis. Vyras buvo nuvežtas į ligoninę ir skubiai operuotas.

Vyrų konfliktas baigėsi šūviais.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Vyrų konfliktas baigėsi šūviais.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

2012-09-02 17:52, atnaujinta 2018-03-17 00:14

Susišaudymas netoli Marijampolio kaimo esančioje kavinėje įvyko po 13 val. Praėjus dviem valandoms joje vis dar dirbo policijos pareigūnai. „Tarp dviejų asmenų kilo konfliktas, vienas jų išsitraukė ginklą ir pradėjo šaudyti“, - lrytas.lt sakė Vilniaus rajono policijos komisariato viršininkas Josifas Kuzmickis.

Pasak pareigūno, sužeistasis yra kavinės-motelio savininko giminaitis. Jis su jį sužeidusiu žmogumi anksčiau pažįstami nebuvo.

„Pradėtas ikiteisminis tyrimas, aiškinamės, dėl ko kilo konfliktas. Mūsų duomenimis, konfliktas niekaip nesusijęs su kavinės veikla ar kažkokiomis finansinėmis šios įstaigos ar nukentėjusiojo problemomis. Tai buvo ginčas tarp dviejų vyrų“, - kalbėjo J. Kuzmickis.

Vilniaus rajono policijos komisariato viršininko teigimu, šaudęs asmuo ginklą turėjo įsigijęs legaliai, todėl nebuvo jokių problemų nustatant šaulio tapatybę.

Netrukus įtariamasis buvo sulaikytas. Tai 1958 metais gimęs Vilniaus rajono gyventojas. Anksčiau šis vyras policijai nebuvo žinomas.    

„Buvo paleisti keli šūviai, kai kurie jų kliudė nukentėjusį, šiuo metu kaip tik jam atliekama operacija. Tyrimas vyksta, viską išsiaiškinsime“, - sakė J. Kuzmickis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.