Vilniuje dingęs devynmetis rastas Kauno geležinkelio stotyje (atnaujinta)

Ketvirtadienį, 15 val. 45 min., Vilniuje, Žvėryne, dingo 9 metų berniukas. Prieš dingimą paskutinį kartą jis buvo matytas Miglos gatvėje. Berniuko ieškojo gausios policijos pajėgos, kinologai su šunimis. Paieškos nusitęsė net iki Kauno - būtent šiame mieste ketvirtadienio vakarą pareigūnai ir rado devynmetį. Pirminiais duomenimis, jis nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, vaikas vienas traukiniu atvažiavo į Kauną.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotr.
Pirminiais duomenimis, vaikas vienas traukiniu atvažiavo į Kauną.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2012, 8:02 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:35 PM

Paaiškėjo, kad  neįgalus ir sunkiai vaikštantis vaikas į Kauną iš Vilniaus atvyko traukiniu. Apie tai, kad Vilniuje dingęs vaikas atsirado Kaune sostinės policijos pareigūnams pranešė kolegos iš Panemunės policijos komisariato.

Kaip lrytas.lt sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, berniukas buvo rastas Kauno geležinkelio stotyje. Pasimetusį ir įtartinai po stotį vaikštinėjantį vaiką pastebėjo patruliavę policijos pareigūnai. Jiems devynmetis pasakė, jog vienas traukiniu atvyko iš Vilniaus.

Patruliai iš pradžių nepatikėjo jo pasakojimu, tačiau patikrinę duomenų bazę ir sužinoję, kad ieškomas Vilniuje dingęs vaikas, nuvežė jį į policijos komisariatą.

Tikimasi, kad daugiau šio įvykio aplinkybių paaiškės vėliau, kai vaikas kiek nusiramins ir pareigūnams papasakos apie savo kelionę.

Kaip lrytas.lt sakė policijos pareigūnai, prieš devynmečio dingimą paskutinė su juo bendravo vaikų darželio auklėtoja. Trumpam prie vaikų darželio devynmetį palikusi ir kuprinę paimti nubėgusi moteris grįžusi jo neberado.

Berniukas yra Rusijos pilietis, bet nuolat gyvena Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.