Pavaldinę užstojusiam Kauno muzikinio teatro direktoriui B. Želviui buvo uždėti antrankiai

Kauno valstybinio muzikinio teatro vadovas Benjaminas Želvys praėjusį šeštadienį po Johano Strausso operetės „Čigonų baronas“ atsidūrė policijos komisariate.

Teatro vadovas pareigūnų nemalonę užsitraukė mėgindamas užtarti draudžiamoje vietoje gatvę perėjusią teatro choristę.<br>A. Barzdžiaus nuotrauka iš archyvo
Teatro vadovas pareigūnų nemalonę užsitraukė mėgindamas užtarti draudžiamoje vietoje gatvę perėjusią teatro choristę.<br>A. Barzdžiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 1, 2012, 10:17 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:45 AM

56 metų žinomas teatralas nei girtas gatvėje šlitinėjo, nei ką nors sumušė. Kaunietis pareigūnų nemalonę užsitraukė mėgindamas užtarti draudžiamoje vietoje gatvę perėjusią šio teatro choristę.

„Nesinorėjo, kad premjeroje dainavusiam žmogui būtų sugadintas šventinis vakaras. Maniau, kad už tai, kad ėjo ne pėsčiųjų perėja moterį pakanka įspėti, o ne bausti“, — sakė B. Želvys.

Pareigūnai jokiu būdu nesutiko paleisti dainininkės nenubaustos. Jie pareiškė, kad ir pats teatro vadovas gatvę perėjo draudžiamoje vietoje. B. Želviui buvo uždėti antrankiai, jis įgrūstas į policijos automobilį ir nuvežtas į policijos komisariatą.

Teatro vadovui surašytas protokolas už eismo taisyklių pažeidimą, patikrintas blaivumas. Komisariate B. Želvys praleido maždaug valandą. Septynerius metus teatrui vadovaujantis vyras tikino iki šiol neturėjęs jokių konfliktų su policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.