Panevėžiečiai narkotikų siūlydavo klubuose ir uždaruose vakarėliuose

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro (Panevėžio apskr. VPK ONTB) pareigūnai sulaikė du panevėžiečius, įtariamus narkotikų platinimu. Manoma, kad ekstazio tabletės ir hašišas buvo pardavinėjami naktinių klubų ir uždarų vakarėlių lankytojams.

Per kratas pas panevėžiečius rasta beveik 700 tokių tablečių.<br>Panevėžio apskrities VPK
Per kratas pas panevėžiečius rasta beveik 700 tokių tablečių.<br>Panevėžio apskrities VPK
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Oct 3, 2012, 3:25 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:34 AM

Rugsėjo 21 d. Panevėžio apskr. VPK ONTB pareigūnai, jau turėdami sukaupę informacijos, Panevėžyje sulaikė du miesto gyventojus, įtariamus narkotinių medžiagų platinimu mieste. Per slaptą operaciją pareigūnai sulaikė panevėžiečius D. K., gimusį 1984 m., anksčiau teistą už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis, ir Š. J., gimusį 1987 m. Panevėžio miesto apylinkės teismas D. K. skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 2 mėnesiams.

Per kratas iš minėtų asmenų paimta 670 tablečių, kurių sudėtyje yra narkotinių ar psichotropinių medžiagų, ir apie 100 gramų kanapių dervos (hašišo). Be to, pas D. K. rasta daugiau nei 100 neteisėtai laikomų šaudmenų.

Pareigūnai įtaria, kad šios narkotinės medžiagos būdavo platinamos naktiniuose klubuose, uždaruose vakarėliuose.

Panevėžio apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 1 dalį („Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu“). Už narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimą gresia laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.