Vagys išvilko metalo konstrukcijų už 100 tūkstančių litų

Ilgapirščiai įsisuko į Klaipėdos bendrovės „Mūsų laikas“ valdas ir išsinešė grobio, kurio vertė siekia 100 tūkst. litų. Po savaitgalio į statybvietę Sandėlių gatvėje atvykę įmonės darbuotojai nebaigtą statyti angarą rado išardytą, o teritoriją sutvarkytą. Atokioje miesto vietoje esančioje pramoninėje zonoje vagys darbavosi neskubėdami ir itin kruopščiai – metalo konstrukcijas jie susirinko dalimis ir išsivežė nepalikdami pėdsakų. Bendrovė, kurios valdybos pirmininkas – žinomas uostamiesčio verslininkas ir politikas Rimantas Cibauskas, apšvarinta jau nebe pirmą kartą. Neatmetama, kad šįkart tai galėjo būti to paties asmens surengtas kerštas sulaukus bausmės už pirmąjį nusikaltimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Petkutė

Oct 5, 2012, 11:53 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:20 AM

„Švariai dirbo, teritorija liko tvarkinga, nė šaka nenulūžusi“, - parašiusi pareiškimą policijai dėl vagystės kalbėjo bendrovės direktorė Vida Šereikienė. Ji spėjo, jog ilgapirščiai netrukdomi darbavosi savaitgalį, kai atokioje vietoje nėra žmonių. Išardyti ir išvežti metalo konstrukcijas galėjo užtrukti apie pusdienį. Moteris svarstė, kad pasidarbavę vagys grobį galbūt išsivežė geležinkeliu, kuris driekiasi visai šalia.

Bendrovė taip ir nebaigė statyti sandėlio, kurį rengėsi išnuomoti. Buvo likę tik sudėti plokštes ir statinys būtų užbaigtas. Vietoj to, dabar tenka skaičiuoti nuostolius, kurie šįkart didžiuliai. Tai nebe pirmas įsilaužimas į bendrovei priklausančią teritoriją. „Kartą jau bandė pjaustyti metalo įrenginius, bet mes iškvietėme policiją. Tuos asmenis sučiupo, jiems skirta 19 tūkst. litų bauda. Gal čia tie patys vagys, nusprendė šitaip mums atkeršyti?“, - svarstė V. Šereikienė. Vagystę tiria Klaipėdos apskrities vyriausiasiojo policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.