Panevėžyje įžūlūs vagys pasiruošė žiemai

Antradienio vakare įžūliai buvo apvogta pačiame Panevėžio centre įsikūrusi itališkų drabužių parduotuvė „Ku-line“. Du kaukėti vagys, prieš pat uždarymą įpuolę į parduotuvę, pačiupo 10 „Armani“ ir „Energie“ vyriškų striukių bei švarkų ir nešini glėbiais rūbų sėkmingai paspruko.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Oct 10, 2012, 2:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:21 AM

Tokio įžūlaus nusikaltimo Panevėžyje jau seniai nebuvo. Jau senokai mieste net naktimis įvykdytų žaibiškų vagysčių neužfiksuota, o šįkart pačiame miesto centre esanti parduotuvė apvogta dar dirbanti, apstulbusios pardavėjos akivaizdoje.

Du kaukėti vyrai į Vasarios 16-osios gatvėje esančią parduotuvę „Ku-line“ įbėgo prieš pat uždarymą, apie 18 val. 40 min. Nesakydami nei žodžio, jie žaibiškai pačiupo nuo kabyklų, esančių netoli durų glėbį rūbų ir spruko lauk.

Parduotuvės gilumoje, prie prekystalio buvusi pardavėja, išbėgusi jiems iš paskos, pamatė, kaip vagys nubėgo Laisvės aikštės link. Vagių įžūlumas apstulbino ir prie greta parduotuvės veikiančio sušių baro stovėjusius kelis vaikinus – šie tiesiog nesuprato, kad mato nubėgančius nusikaltėlius. Atvykę parduotuvę saugančios apsaugos tarnybos darbuotojai vagių nesurado, jie jau buvo spėję sėkmingai pasislėpti.

Kaip lrytas.lt sakė bendrovės „Ku-line“ pardavimų vadovė Vaida Žiedavičienė, greičiausiai grobį nusikaltėliai buvo nusižiūrėję iš anksto apsilankę parduotuvėje. „Man visi tie panevėžiečiai įtartini. Daug tokių užeina – pažiūri į kainas ir neperka. Turbūt pamatė, kad jiems per brangu, tai, matyt, ir nusprendė pavogti“, – sakė moteris.

V. Žiedavičienės teigimu, nusikaltėlių grobiu tapo itališki vyriški drabužiai – „Armani“ gamybos 3 pūkinės striukės ir 4 odiniai švarkai bei „Energie“ firmos trys odiniai švarkeliai.

Pasak bendrovės atstovės, tai išskirtinio dizaino drabužiai, kuriuos, pamačiusi gatvėje, ji iškart atpažintų. Visos trys pūkinės striukės – pilkos spalvos, o švarkai – rudos odos. „Švarkai klasikinių modelių, nešiojami ne prie sportinių kelnių“, – sakė V. Žiedavičienė.

Pavogtosios striukės šiuo metu buvo nukainuotos ir pardavinėjamas po 850 litų, švarkai kainavo apie 1200 litų. Patirtą nuostolį parduotuvės savininkai vertina 8 tūkst. 725 litais. Parduotuvės prekės draustos nebuvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.