Kauno policija išardė dar vieną prostitučių tinklą

Kauno apskrities policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (ONTV) pareigūnai išaiškino du sutenerius, 42 metų vyrą T. K. ir 22 metų merginą, kurie organizavimo prostitučių veiklą Kaune. Porelei dirbo mažiausiai 10 merginų, prostitučių veikla buvo maskuojama erotinio masažo paslaugomis.

Sąvadautojai rūpinosi savo nelegalaus verslo reklama, nuolat publikuodavo skelbimus, juos iliustruodavo savo kūną pardavinėjančių merginų nuotraukomis.<br>Interneto skelbimų nuotraukos
Sąvadautojai rūpinosi savo nelegalaus verslo reklama, nuolat publikuodavo skelbimus, juos iliustruodavo savo kūną pardavinėjančių merginų nuotraukomis.<br>Interneto skelbimų nuotraukos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2012, 1:18 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:44 AM

Pogrindinę prostitučių „firmą“ Kauno ONTV operatyvininkai susekė analizuodami interneto skelbimus apie neva teikiamas erotinio masažo paslaugas. Kriminalistai išsiaiškino, kad pavieniai skelbimai įvairiuose interneto portaluose yra tarpusavyje susiję, juose dažniausiai nurodomas tas pats mobiliojo ryšio telefono numeris.

Pareigūnai praėjusią savaitę sulaikė prostitucijos tinklo organizavimu įtariamą 42 metų vyrą T. K. ir jam talkinusią 22 metų merginą D. B. V.

Nustatyta, kad sąvadautojams dirbo mažiausiai dešimt merginų, kurios lytines paslaugas klientams teikdavo nuomojamame bute.

Sąvadautojai rūpinosi savo nelegalaus verslo reklama, nuolat publikuodavo skelbimus, juos iliustruodavo savo kūną pardavinėjančių merginų nuotraukomis.

„Nori atsipalaiduoti? Ateik ir pasimiršk mano rankų glamonėse. Atliksiu tau nuostabų, atpalaiduojantį, erotinio pobūdžio masažą, kurio metu galėsi pasimėgauti romantiška aplinka, žvakių šviesa, taip pat būsi apdovanotas mano dėmesiu. Galime vienu metu masažui priimti du draugaus. Dirbame visą parą. (intymių paslaugų neteikiame)“, - rašoma viename skelbimų.

Pasak ONTV pareigūnų, sąvadautojai iš klientų imdavo 150 litų už vienos valandos paslaugas dienos metu ir 180 Lt už paslaugas nakties metu.  

Prostitučių tinklo organizatoriams pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Baudžiamojo kodekso 307 straipsnio 2 dalį dėl prostitucijos organizavimo ir pelnymosi iš kito asmens prostitucijos. Už šį inkriminuojamą nusikaltimą numatoma bausmė – laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.