Indijos pilietis grasino išžudyti Seimo nario J. Sabatausko šeimą

Seimo nariui Juliui Sabatauskui, jo žmonai Stanislavai ir dukrai Julitai buvo iškilusi grėsmė – Londone gyvenantis 28 metų Indijos pilietis Rohitas Datta grasino perpjauti jiems gerkles, nušauti, o po to sudeginti. Apie tai pranešė portalas delfi.lt.

Konfliktas kilo todėl, kad socialdemokratas J. Sabatausko šeima esą neleidžia indui matytis su vaiku.<br>T. Bauro nuotrauka iš archyvo
Konfliktas kilo todėl, kad socialdemokratas J. Sabatausko šeima esą neleidžia indui matytis su vaiku.<br>T. Bauro nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2012, 5:11 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:25 PM

Konfliktas kilo todėl, kad socialdemokratas J. Sabatausko šeima esą neleidžia indui matytis su vaiku, kurį augina jų dukra J. Sabatauskaitė.

Šių metų spalio viduryje ji ne juokais išsigando, kai jos vaiko tėvas pareiškė, kad atvyks į Lietuvą kerštauti. Apie tai pareigūnams pranešusi J. Sabatauskaitė prašė apsaugoti ne tik ją, bet ir jos tėvus. Indijos pilietis buvo sulaikytas, kai tik iš Londono atskrido į Vilnių.

Indas R. Datta areštinėje praleido 8 paras.

Vyras tikino, kad siųsdamas grasinančio pobūdžio SMS žinutes tikėjosi, kad buvusios draugės tėvai supras, jog klysta ir pakeis savo nuomonę. „Nežinojau, kaip juos priversti suprasti mane“, – sakė indas.

Teismas konstatavo, kad Indijos piliečio grasinimai nužudyti ir sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą galėjo būti realūs – už tai jam buvo skirta 40 MGL dydžio (5 200 litų) bauda. Į bausmę teismas įskaitė užsieniečio už grotų praleistas 8 paras, todėl jam tereikės sumokėti 3 120 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.