Iš biržiečio garažo pavogtu traktoriuku vagys toli nenuvažiavo

Kol biržietis naktį ramiai miegojo savo namuose, jo kieme šeimininkavo vagys. Iš garažo jie išvarė nedidelį japonišką traktorių. Atrodo, kad vogti jie buvo įgudę labiau, nei važiuoti. Nesuvaldytas traktoriukas nusivartė šlaitu į Agluonos upę, o nusikaltėliai pabėgo.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Nov 2, 2012, 11:55 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:47 PM

Biržuose, Pastaunyko gatvėje gyvenantis 68 metų J. T. vagystę pastebėjo ketvirtadienio rytą. Išėjęs į namo kiemą, vyriškis pastebėjo, kad nuplėšta pakabinama garažo durų spyna, o viduje nebėra nedidelio japoniško traktoriaus „Yanmar KE-4D“. Pavasarį pirktą nenaują traktoriuką savininkas įvertino 20 tūkst. litų.

Apie vagystę biržietis pranešė policijai. Po kelių valandų žvejys netoliese tekančioje Agluonos upėje pastebėjo ant šono vandenyje gulintį traktorių. Paaiškėjo, kad tai tas pats, pavogtas iš J. T. garažo.

Traktoriaus savininkas lrytas.lt sakė, kad nedidelį traktoriuką įsigijo savo reikmėms. „Traktorius ne saldainis, kišenėje nenešiosi“, – sakė vyriškis, įsitikinęs, kad vagys iš anksto buvo nusižiūrėję grobį, nes tikriausiai matė jį važinėjantį.

Biržiečio nuomone, nusikaltėliai traktorių būtų sėkmingai nusivarę savais keliais, tačiau važiuodami palei Agluonos upę einančiu dviračių takeliu, jo nesuvaldė. Tuomet traktoriukas nusivartė nuo šlaito ir įkrito į vandenį.

Kiek patyrė nuostolio, J. T. dar nežino, nes neaišku, ar vandenyje pabuvojęs traktorius nebus nepataisomai sugadintas. Be to, virsdamas jis buvo aplamdytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.