Išaiškinta Gariūnų prekeivių grupuotė, įtariama sukčiavimu stambiu mastu (atnaujinta)

Išaiškinta Gariūnų prekeivių grupuotė, įtariama sukčiavimu stambiu mastu ir kitais nusikaltimais.

Operacijoje dalyvavo septynios Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) pareigūnų grupės – iš viso apie 20 pareigūnų.<br>V. Balkūnas
Operacijoje dalyvavo septynios Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) pareigūnų grupės – iš viso apie 20 pareigūnų.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2012, 5:22 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:07 PM

Vadovaujant Vilniaus apygardos prokuratūrai Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) pareigūnai išaiškino 18 asmenų nusikalstamą grupuotę, vykdžiusią prekybą be apskaitos dokumentų Vilniaus Gariūnų turgavietėje. Ikiteisminis tyrimas atliekamas bendradarbiaujant su Valstybine mokesčių inspekcija, teigiama FNTT pranešime.

Ikiteisminio tyrimo metu pirmadienį ir antradienį buvo sulaikyta 18 įtariamųjų, kuriems pareikšti įtarimai dėl sukčiavimo stambiu mastu, dokumentų klastojimo bei apgaulingo apskaitos tvarkymo.

Įtariamųjų sulaikymo operacijos metu buvo atlikta daugiau kaip 40 kratų įtariamųjų gyvenamosiose bei darbo vietose, kurių metu rasti ir išimti suklastoti dviejų Lietuvoje registruotų įmonių apskaitos dokumentai, „juodoji buhalterija“, daugiau kaip 600 tūkstančių litų įvairia valiuta, kiti tyrimui reikšmingi daiktai ir dokumentai. Šiuo metu toliau intensyviai vykdomi ikiteisminio tyrimo veiksmai, teigiama FNTT pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.