Ilgapirštis pavogė krūvą paltų ir partrenkė jį sulaikyti bandžiusį vyrą

Verslininku prisistatęs vilnietis 33 metų D. D. antradienį vakare Šiauliuose iš jo gerais ketinimais patikėjusių prekeivių pasikėsino pagrobti 120 vyriškų paltų bei striukių.

Policininkai sučiupo įžūlų plėšiką ir uždarė jį į areštinę.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Policininkai sučiupo įžūlų plėšiką ir uždarė jį į areštinę.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

2012-11-07 12:46, atnaujinta 2018-03-15 15:52

Vilniečiui pavyko išsivežti striukes, už jas sumokėjus tik dalį pinigų. Tačiau grobiu plėšikas džiaugėsi neilgai – netrukus jis buvo sulaikytas Radviliškyje.

Kuršėnuose (Šiaulių r.) gyvenanti 24 metų L. V. į susitikimą su striukių pirkėju atvyko lydima savo sutuoktinio – metais už ją vyresnio L. V.

Su vilniečiu kuršėniškiai sutarė susitikti Šiauliuose, Tilžės gatvėje esančio prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje.

Sandėris įvyko apie 21 valandą. Į savo automobilį „Mercedes Benz C 320“ bei į prie jo prikabintą priekabą striukes susikrovęs D. D. padavė dalį pinigų, kuriuos L. V. nusprendė patikrinti prekybos centre.

Moteriai išėjus patikrinti pinigų D. D. sėdo į automobilį ir pasistengė pasprukti.

Bėglį pabandė sustabdyti automobilių stovėjimo aikštelėje likęs L. V. sutuoktinis. Vyriškis pamėgino atidaryti važiuoti pradėjusio automobilio dureles, bet buvo parblokštas.   Vėliau į ligoninę nuvežtam L. V. medikai diagnozavo kūno nubrozdinimą ir alkūnkaulio lūžį.

Apie su jų prekėmis pasprukusį pirkėją L. V. pranešė žmonai ir policijai.

Pareigūnai apie automobiliu sprunkantį įžūlų plėšiką per raciją pranešė mieste budintiems patruliams. Ši informacija buvo perduota ir aplinkinių rajonų policijos komisariatams.

Vilniaus link skriejantį nurodytą automobilį pastebėjo pranešimą per raciją girdėjęs iš Radviliškio po ten atliktos užduoties namo vykęs Šiaulių policijos kinologas.

Pareigūnas nedelsdamas susisiekė su kolegomis ir nurodė, kuria kryptimi vyksta įtariamasis.

Radviliškio policijos patruliai D. D. vairuojama automobilį sustabdė Radviliškio centre. Vairuotojas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Iš kuršėniškių pagrobtos striukės ir paltai rasti įtariamojo automobilyje.

Prekeiviu apsimetęs vilnietis pasikėsino pagrobti rūbų už 36 tūkstančius litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.