Egzekucija Panevėžyje: sugėrovai vyrą mušė grandinėmis ir kalino rūsyje

Panevėžio policijai teks aiškintis, kokia juoda katė perbėgo tarp išgertuves surengusių keli panevėžiečių. Vienas iš kompanijos dalyvių atsidūrė ligoninėje po to, kai sugėrovai jį spardė, mušė metalinėmis grandinėmis per galvą, o vėliau laikė pririšę grandinėmis rūsyje.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Nov 9, 2012, 9:00 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:56 PM

Žiauriai sumuštas 34 metų panevėžietis V. V. pareigūnams papasakojo, kad konfliktas tarp jo ir poros draugų įvyko trečiadienio vakare. Vyrai susipyko apie 21 val., begerdami Pelkių gatvės privačiame name.

V. V. teigimu, tuomet 33 metų D. V. ir 42 metų N. J. surengė jam egzekuciją: ėmė spardyti, metalinėmis grandinėmis daužė per galvą ir kitas kūno vietas, laikė pririštą grandinėmis to paties namo rūsyje.

Panevėžio ligoninėje nukentėjusiajam nustatytas galvos smegenų sutrenkimas ir kraujo išsiliejimas į smegenis, nosies lūžimas, daugybiniai kūno sumušimai. Vyriškis į medikų rankas pateko būdamas visiškai girtas (2,75 prom.). Dėl sužalojimų jis paguldytas į Neurochirurgijos skyrių.

Abu įtariamieji, Panevėžio miesto gyventojai, sulaikyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?