Įkalinimą rūsyje girtas panevėžietis išsigalvojo?

Gali būti, kad ant kojų Panevėžio policiją dėl sugėrovų neva surengtos egzekucijos sukėlęs vyriškis tiesiog apsimelavo. Pareigūnams kilo įtarimų, kad jokio įkalinimo rūsyje pririšus grandinėmis nebuvo, o panevėžietis tiesiog sumuštas per išgertuves kilusio konflikto metu.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Nov 9, 2012, 2:08 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:40 PM

Panevėžio ligoninėje 34 metų panevėžietis V. V. atsidūrė trečiadienio vakare. Pastebėjusi, kad apie 23 val. į namus grįžęs vyriškis sumuštas, greitąją iškvietė jo sugyventinė.

Medikai ligoninėje nukentėjusiajam nustatė galvos smegenų sutrenkimą ir kraujo išsiliejimą į smegenis, nosies lūžimą, daugybinius kūno sumušimus. Vyriškis į medikų rankas pateko būdamas visiškai girtas (2,75 prom.). Dėl sužalojimų jis paguldytas į Neurochirurgijos skyrių.

Gavę pranešimą apie sužalotą žmogų, Panevėžio policijos pareigūnai ėmė aiškintis jo sužalojimo aplinkybes. Sužeistasis papasakojo, kad konfliktas tarp jo ir poros draugų įvyko trečiadienio vakare Pelkių gatvėje esančiame privačiame name. Vienas šių sugėrovų šiame name gyvena.

V. V. teigimu, 33 metų D. V. ir 42 metų N. J. surengė jam egzekuciją: spardė, metalinėmis grandinėmis daužė per galvą ir kitas kūno vietas, laikė pririštą grandinėmis to paties namo rūsyje.

Dėl neteisėto laisvės atėmimo ir smurto policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas, abu įtariamieji surasti ir sulaikyti. Tačiau jau dabar pareigūnams kelia abejonių kai kurios nukentėjusiojo pasakojimo detalės. Pavyzdžiui, jis teigia, kad konfliktas tarp jo ir sugėrovų, per kurį buvo sumuštas ir įkalintas rūsyje, kilo apie 21 val. O jau po poros valandų vyriškis atsidūrė namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.