Vilniuje baro tualete narkomanė pagimdė kūdikį ir išmetė į unitazą (papildyta)

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį sostinės Pylimo gatvėje esančio baro „Visą parą“ tualete narkomanė pagimdė neišnešiotą kūdikį ir išmetė jį į unitazą. Naujagimis buvo ištrauktas negyvas. „Man prieš akis iki šiol boluoja iš unitazo kyšančios kūdikio kojytės ir kraujo klanas aplinkui“, – portalui lrytas.lt su ašaromis akyse pasakojo įvykio liudininkė. Jauna moteris pirmoji pamatė kraupų vaizdą. Ji iki šiol negali atsigauti, šoko ištikta ir barmenė, iškvietusi greitąją pagalbą.

Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Nov 12, 2012, 3:03 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:51 PM

Nelaimė Vilniaus Pylimo gatvėje įvyko ankstyvą pirmadienio rytą, apie 4 val. 35 min. 28 metų moteris, kuri yra priklausoma nuo narkotikų, pagimdžiusi neišnešiotą kūdikį įmetė į unitazą ir nuleido vandenį. Kodėl ji taip pasielgė – kol kas nėra žinoma.

Pirmadienį lrytas.lt bare kalbino įvykio liudininkes: tą naktį dirbusią barmenę Mariją ir nuolatinę užeigos lankytoją, kuri pirmoji pamatė kraupų vaizdą tualete. Barmenė teigė tarp baro lankytojų pastebėjusi išbalusią, varganai atrodančią jauną moterį, bet manė, kad ji greitai išėjo – naktį iš sekmadienio į pirmadienį buvo daug lankytojų.

Vardo ir pavardės nenorėjusi sakyti, dažnokai į šį barą užsukanti jauna moteris pasakojo, kad nėščiosios draugė, iš matymo pažįstama mergina išbėgo iš tualeto ir paprašė pagalbos.

 „Ji kažką kalbėjo nerišliai, prašė, kad padėčiau draugei, jai bloga. Įėjusi į tualetą pamačiau baisų vaizdą. Aplink telkšojo kraujas. Išbalusi moteris, pasiremdama į sieną, bandė atsistoti. Klozete pamačiau kūdikio kojytę... Siaubas, dabar mane kankins košmarai, aš pati auginu mažą sūnų!“ – ašarodama pasakojo įvykio liudininkė.

Stoties rajone gimusi ir augusi moteris tvirtino, kad gimdyvės anksčiau nėra mačiusi, bet su ja atėjusią kitą merginą iš matymo lyg ir pažinojo.

Kilus sąmyšiui, barmenė Marija iškvietė greitąją pagalbą. Gimdyvė paguldyta į ligoninę. Ikiteisminį tyrimą kuruojanti Vilniaus apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė Rita Vaitekūnienė portalui lrytas.lt sakė, kad kol kas moteris nėra sulaikyta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.