Kaune su įkalčiais sulaikyti du automobilių vagys

Kauno kriminalistai su įkalčiais sulaikė du nusikaltėlius, per vieną naktį mieste pavogusius du automobilius - „VW Touran” ir „Toyota Corolla Verso“. Vienas įtariamujų sučiuptas, kai vairavo vogtą automobilį, sulaikomas jis priešinosi, bandė bėgti.

Kriminalistai sučiupo du veikėjus, 22 metų R. T. ir 18-metį T. P., įtariamus per naktį mieste pavogusius su automobilius - 2007 metų laidos „VW Touran“ ir 2005 metais pagamintą „Toyota Corolla Verso“.<br>Policijos nuotr.
Kriminalistai sučiupo du veikėjus, 22 metų R. T. ir 18-metį T. P., įtariamus per naktį mieste pavogusius su automobilius - 2007 metų laidos „VW Touran“ ir 2005 metais pagamintą „Toyota Corolla Verso“.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 26, 2012, 3:30 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:57 AM

Po kelis mėnesius trukusio tyrimo, Kauno policijos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai surengė slaptą nusikaltėlių sulaikymo operaciją.

Kriminalistai sučiupo du veikėjus, 22 metų R. T. ir 18-metį T. P., įtariamus per naktį mieste pavogusius su automobilius - 2007 metų laidos „VW Touran“ ir 2005 metais pagamintą „Toyota Corolla Verso“.

Abu sulaikytieji niekur nedirbantys, praeityje teisti už automobilių vagystes.

Įtariamasis T. P. sulaikytas, kai vairavo vogtą automobilį „VW Touran“. Sulaikomas T. P. aktyviais veiksmais priešinosi pareigūnams, nežymiai sužalojo vieną iš pareigūnų, norėdamas vogtu automobiliu pabėgti ir jo nesuvaldęs atsitrenkė į mokomąjį automobilį. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadinti tik automobiliai. Paaiškėjo, jog policijos sučiuptas 18-metis įtariamasis neturėjo net vairuotojo pažymėjimo.

Abiems kauniečiams pareikšti įtarimai automobilių vagystėmis, 18-mečiui taip pat teks atsakyti ir už pasipriešinimą policijos pareigūnams. Teismas patenkino prokurorų prašymą, abu veikėjus leido suimti dviem mėnesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.