Pusę milijono iššvaistęs buvęs grupės „N.E.O.“ narys sulaikytas paryčiais prie baro

Buvęs grupės „N.E.O.“ narys Tadas Lukoševičius, kaltinamas daugiau nei pusės milijono litų iššvaistymu, gruodžio 1 dieną paryčiais sulaikytas prie baro „Absento fėjos“. Jis buvo nuvežtas į policijos komisariatą, išgabentas į areštinę Kaune.

T. Lukoševičiaus jau kurį laiką ieškojo policija.<br>V. Balkūnas.
T. Lukoševičiaus jau kurį laiką ieškojo policija.<br>V. Balkūnas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 2, 2012, 8:58 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:38 PM

Neseniai varžytinėse buvo parduodamas prabangus jo butas esantis prestižiniame daugiabutyje sostinės Antakalnio rajone, tačiau varžytinės neįvyko.  

Tokia situacija galėjo susiklostyti, nes yra ribotos galimybės apžiūrėti T. Lukoševičiaus butą, esantį Žirgo gatvėje. Buvęs dainininkas atsisako į butą įleisti potencialius klientus.

Šviesaus atminimo dainininko Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio sūnus kaltinamas ne tik iššvaistęs svetimus pinigus, bet ir apgavęs žmones.

T. Lukoševičiaus pečius slėgė buto paskola, įvairūs įsipareigojimai, vaikinas buvo įsitraukęs į narkotikus.

Buvęs grupės „N.E.O“ narys po 7 metų bendradarbiavimo su kitais grupės atlikėjais buvo išmestas dėl žalingų įpročių.

Trukdo parduoti butą

T. Lukoševičiaus butą parduoti varžytinių būdu buvo nuspręsta jau prieš pusantrų metų.

Pirmą kartą už butą buvo siūloma 500 tūkst. litų suma. Neatsiradus pirkėjui, ji sumažėjo iki 380 tūkst. litų. Antradienį buvo prašoma apie 373 tūkst. litų.

Ketvirtąsias varžytines dėl T. Lukoševičiaus būsto planuojama surengti po Naujųjų metų, kai bus įvesta elektroninė varžytinių sistema. I. Gaidelis pažymėjo, kad ketvirtosios varžytinės gali ir neįvykti, jei T. Lukoševičius grąžins skolą ar sudarys taikos sutartį su kreditoriumi.

Ieškojo nuo birželio

T. Lukoševičiaus policija ieškojo jau nuo birželio. Buvęs dainininkas kaltinamas apgaulės būdu pasisavinęs 400 tūkst. litų. Jam gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Kauno naktinio klubo „Mojo Lounge“ bendraturtis Giedrius Ambrazevičius socialiniame tinkle „Facebook“ publikavo teismo prašymą suimti T. Lukoševičių, o greta dokumento nuotraukos paskelbė, kad asmeniui, suteikusiam informacijos apie 400 tūkst. litų pasisavinimu kaltinamo T. Lukoševičiaus buvimo vietą, skirs 500 litų premiją.

Prieš dvejus metus „Lietuvos rytui“ T. Lukoševičius pripažino, kad jo pečius slegia buto paskola, įvairūs įsipareigojimai. Tačiau buvęs dainininkas griežtai neigė kalbas, esą jis apgaulės būdu pasisavino didžiulę sumą pinigų, o iš grupės „N.E.O“ po 7 metų bendradarbiavimo buvo išmestas dėl žalingų įpročių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.