Girtas Jurbarko rajono valdininkas taranavo autobusą

Sekmadienį paryčiais, 4 val. 9 min., policijos pareigūnai vyko į eismo įvykį, kurį sukėlė buvęs Jurbarko rajono tarybos narys Arūnas Čepulis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2012, 1:47 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:15 PM

Ankstų rytą valdininko vairuojamas nuosavas „Chevrolet Captiva“ iš Dariaus ir Girėno g. 97 namo kiemo išsuko į pagrindinę gatvę ir nepraleido ja važiavusio autobuso, rašo „Jurbarko šviesa“ .

Priežastį, dėl kurios A. Čepulis galėjo nepastebėti autobuso, galima nuspėti – į alkoholio matuoklį jis įpūtė 1,82 prom.

Rajono tarybos nario mandato A. Čepulis atsisakė, kai po savivaldos rinkimų į valdžią atėjo Darbo partija, kuriai priklauso ir jis pats, ir savivaldybės administracijos direktoriumi tapęs partijos kolega Petras Vainauskas.

Tuomet aktyvus partijos narys pareiškė norą užimti laisvą savivaldybės Investicijų ir strateginio planavimo skyriaus vedėjo vietą. Savivaldybės administracijos direktoriui ši kandidatūra tiko, tad 2012 m. vasario 13 d. buvo pasirašyta darbo sutartis ir A. Čepulis pradėjo vadovauti vienam svarbiausių savivaldybės skyrių.

Beje, Jurbarko rajono savivaldybės administracijos nuostatos kartais taip pat kelia nuostabą. Nors nuolat akcentuojama šio skyriaus svarba, priimant į jį darbuotojus konkursų nereikia – jie nėra valstybės tarnautojai, tad konkursą pakeičia paprasta darbo sutartis.

Kas tokį ankstyvą metą A. Čepulį privertė sėsti prie vairo, kol kas galima tik spėlioti. Pirmadienį jis buvo išvykęs į komandiruotę Lenkijoje, mobiliuoju telefonu neatsiliepė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.