Dvejus metus ieškotas prievartautojas įkliuvo Didžiojoje Britanijoje

Prieš devynias dienas Jungtinėje Karalystėje buvo sulaikytas dvejus metus Kauno policijos ieškotas, nepilnametės išžaginimu įtariamas 37 metų Giedrius Marčiulionis.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Dec 14, 2012, 12:46 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 3:33 PM

Jis įtariamas dar su keturiais asmenimis (iš kurių vienas šiemet jau buvo Kauno policijos pareigūnų sulaikytas) 2010 metų kovo 21-ąją Kaune, Partizanų gatvės viename iš butų seksualiai prievartavęs nepilnametę. Šiandien įtariamą ketinama pargabenti į Lietuvą ir perduoti jo ieškantiems Kauno teisėsaugininkams.

Kauno policija taip pat praneša, jog per 2012 metų lapkričio – gruodžio mėnesius užsienio valstybėse buvo sulaikyti ir perduoti teisėsaugos institucijoms dar 4 Kauno miesto gyventojai: 2 iš Vokietijos, 1 iš Olandijos ir 1 iš Prancūzijos, kurie įtariami vagystėmis bei sukčiavimu.

Vienas iš jų Kauno policijos pareigūnų buvo ieškomas 11 metų. Asmens paiešką apsunkino tai, kad jis Vokietijoje gyveno su suklastotu Ukrainos piliečio pasu ir net buvo sudaręs santuoką. Vokietijos teisėsaugos pareigūnams sukėlė įtarimų ir tai, kad asmuo be rusų kalbos laisvai bendravo ir lietuvių kalba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.