J. Sabatausko butą apvogė etatinis Seimo viešbučio vagis (dar papildyta)

Naujųjų metų naktį apvogtas parlamentaro Juliaus Sabatausko butas, esantis Seimo viešbutyje. Politiko namai apvogti, kai jis su žmona išėjo į koncertą.

J. Sabatauskas neatskleidė, kokie daiktai pavogti, tik pridūrė, kad jie nėra itin vertingi.<br>V. Balkūnas
J. Sabatauskas neatskleidė, kokie daiktai pavogti, tik pridūrė, kad jie nėra itin vertingi.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2013, 12:53 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:43 AM

Grįžę iš Naujųjų metų sutikumo J. Sabatauskas su žmona pastebėjo, kad kažkas be jų buvo namuose. Pasak parlamentaro, pavogta brangių ir prisiminimus keliančių daiktų.

„Pavogta vertingų daiktų. Tiek finansiniu atžvilgiu, tiek moraliniu. Yra tokių daiktų, kurie kainuoja ne vieną šimtą litų“, - lrytas.lt sakė parlamentaras.

Atlikę įvairius operatyvinius veiksmus, pareigūnai vagyste įtariamą asmenį nustatė ir trečiadienį per surengtą specialiąją operaciją prekybos centre „Akropolis“ sulaikė jį su įkalčiais, kuomet įtariamasis ketino realizuoti dalį iš Seimo nario buto pagrobto turto.

Tai vilnietis Valerij Capuk, gim. 1980 m., pareigūnams žinomas nuo 2010 m., kai apvogė Seimo nario A. Salamakino butą Seimo viešbutyje. Tada jis buvo nuteistas laisvės atėmimo bausme, kurią atlikęs iš pataisos namų buvo paleistas į laisvę šių metų kovo mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.