Motinos nužudymu įtariamas vyras suimtas trims mėnesiams

Klaipėdos miesto apylinkės teismas, patenkinęs Klaipėdos apygardos prokurorės pareiškimą dėl kardomosios priemonės, leido trims mėnesiams suimti motinos nužudymu įtariamą 49 metų klaipėdietį A. B.

Sūnus per konfliktą su savo motina sudavė jai ne mažiau kaip vienuolika smūgių į įvairias kūno vietas.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Sūnus per konfliktą su savo motina sudavė jai ne mažiau kaip vienuolika smūgių į įvairias kūno vietas.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 2, 2013, 2:56 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:37 AM

Įtariama, kad 2012 m. gruodžio 29 d. viename iš uostamiesčio daugiabučių anksčiau neteistas, niekur nedirbantis vyras, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, per konfliktą su savo motina sudavė jai ne mažiau kaip vienuolika smūgių į įvairias kūno vietas. Nuo patirtų sužalojimų 80 metų moteris mirė.

A. B. pareikšti įtarimai dėl bejėgiškos būklės šeimos nario nužudymo, jam skirtas maksimalus trijų mėnesių suėmimo terminas.

Įstatymas už šią nusikalstamą veiką numato laisvės atėmimą nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimą iki gyvos galvos.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, tyrimui vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.