Motinos pamiršta mergaitė ramiai snaudė taksisto draugijoje

Naujametę naktį į kelionę susiruošusi klaipėdietė netrukus pasigedo dvimetės dukters. Į taksi automobilį, kurį išsikvietė, kad šis nuvežtų į Skuodo rajoną, moteris taip ir neįsėdo. Persigandusi motina suprato – dukra liko mašinoje ir išvyko viena.

Pareigūnams greitai pavyko išsiaiškinti, kur pradingo dvimetė.<br>E. Petkutė
Pareigūnams greitai pavyko išsiaiškinti, kur pradingo dvimetė.<br>E. Petkutė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 2, 2013, 10:29 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:45 AM

Naujųjų metų naktį Klaipėdoje kraupių nelaimių išvengta, tačiau policijai teko aiškintis laimingai pasibaigusį incidentą, kuris priminė anekdotą.

Netoli miesto centro gyvenanti jauna klaipėdietė paryčiais nusprendė vykti į Žemaitijos gilumą – Lenkimų miestelį Skuodo rajone. Apie 3 val. 50 min. ji išsikvietė taksi ir, susikrovusi kelionei būtinus daiktus, su mažamete dukra laukė vairuotojo.

Tačiau moteris taip ir neišvyko. Po keliolikos minučių persigandusi ji paskambino policijai ir pranešė, kad Ryšininkų gatvėje dingo jos vaikas.

Jauna motina pareigūnams papasakojo, kad atvykus taksi, į automobilį ji sukrovė daiktus, o ant galinės sėdynės pasodino dukterį, šalia jos – ir rankinę. Mašina pajudėjo moteriai taip ir neįsėdus. Po maždaug pusantros valandos taksi ekipažas pasirodė Skuodo rajono policijos komisariate. Vairuotojas pareigūnams teigė kelionėje pastebėjęs, kad veža miegančią mergaitę be motinos. Tad vengdamas gresiančių nemalonumų nusprendė pats ją pristatyti policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.