Panevėžyje prie šiukšlių konteinerio aptikta granata (atnaujinta)

Trečiadienio rytą Panevėžyje, prie šiukšlių konteinerių Beržų gatvėje rasta, kaip įtariama, granata. Uždarytas eismas šioje Beržų gatvės atkarpoje, prie aptvertų šiukšlių konteinerių, kur guli galimai pavojingas sprogmuo, budi policijos pareigūnai.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jan 30, 2013, 10:58 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 11:38 PM

Apie įtartiną daiktą, panašų į sprogmenį, pranešė 8 val. 06 min. į Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariatą paskambinęs vyriškis. Nuvykę į nurodytą vietą pastebėjo iš tiesų į granatą panašų daiktą, policijos pareigūnai aptvėrė teritoriją, uždarė gatvės atkarpą ties šia vieta ir iškvietė antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojus.

Atvykę išminuotojai apie 11 val. 30 min. išsivežė sprogmenį. Vėliau buvo nustatyta, kad tai rankinė granata be sprogdiklio ir detonatoriaus.

Neatmetama galimybė, kad granata į Beržų gatvę galėjo būti atvežta kartu su smėliu į gatvių priežiūrai skirtą smėlio dėžę, stovinčią šalia šiukšlių konteinerių. Galbūt besemdamas smėlį granatą radęs žmogus padėjo ją ant sniego.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.