Šunis valgęs Stakliškių siaubūnas gyvenimą baigė kilpoje

Stakliškių (Prienų r.) vienkiemiuose gyvenantys žmonės miegos ramiau – išsigandęs policijos šturmo, pasikorė sodybose šunis grobęs ir jais mitęs recidyvistas.

Daugiau nuotraukų (1)

Algis Padora

Feb 7, 2013, 8:22 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:44 AM

Stakliškių gyventojai pastarąjį pusmetį kiekvieną rytą tikrindavo, ar prie būdos po nakties dar yra kiemsargis.

Žmonės įtarė, kad galėjo pasidarbuoti nekart už grotų sėdėjęs Kulčiaus pravardę turintis A.J. Pastarąjį kartą jis į laisvę išėjo prieš pusmetį ir vėl ėmėsi įprastos veiklos – išsivesdavo ir suvalgydavo kaimo žmonių šunis.

Tie, kurie kreipdavosi į policiją, dažniausiai išgirsdavo, kad dingęs šuo – ne žmogus, todėl recidyvistas netrukdomas dirbo savo juodus darbus.

Prieš porą savaičių šuns Rudžio po nakties neradę vienos šalia Stakliškių esančios sodybos gyventojų vaikai dar kartą kreipėsi į policiją. Šįkart pareigūnai sureagavo – jie surado pagrobtą gyvūną ir grąžino šeimininkams.

Tačiau po dviejų dienų šuo vėl dingo.

Po poros dienų Kulčius atsėlino į Stakliškių miestelį ir nusižiūrėjo neįgalaus žmogaus augintinį.

Kai sodybos šeimininkas bandė apginti savo keturkojį, atėjūnas jį žiauriai sužalojo. Nukentėjusiajam prireikė skubios medikų pagalbos.

Nors jau anksčiau Stakliškių gyventojai skundėsi policijai neteisėtais recidyvisto veiksmais, šįkart po neįgalaus žmogaus užpuolimo ir sužalojimo nuspręsta veikti aktyviau.

Kulčiui buvo iškelta baudžiamoji byla ir paskelbta jo paieška. To užteko, kad recidyvisto nervai neišlaikytų. Sužinoję, kur įtariamasis slapstosi, ir atvykę į vietą, policininkai šunų valgytoją rado kabantį kilpoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.