Automobilio registracijos numerius pavogė pačiame Kauno centre

Vagių įžūlumas Kaune stebina. Automobilį pačiame miesto centre, I. Kanto ir Laisvės alėjos sankirtoje, pusvalandžiui palikęs kaunietis neberado abiejų valstybinių registracijos numerių. Ilgapirščių nesustabdė net tai, kad aplink vaikščiojo daugybė žmonių, o miesto centras stebimas vaizdo kameromis.

Grobio vagys išsiruošia net dienos viduryje.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Grobio vagys išsiruošia net dienos viduryje.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

2013-02-09 12:45, atnaujinta 2018-03-12 06:57

„Neįtikėtina. Tokio akiplėšiškumo tikrai nesitikėjau. Suprasčiau, jei būtų numerius nusukę kokiame užkampyje, o dabar – viduryje baltos dienos, viduryje miesto“, - piktinosi nukentėjęs vyras.

Kauno apskrities VPK atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius tikino, kad valstybinių registracijos numerių vagystės Kaune nėra padažnėjusios.

Lrytas.lt žiniomis, Kaune automobilių savininkai valstybinių numerių netenka dviem būdais. Pirmasis - kai vagys pavagia visą bamperį kartu su ant šios dalies pritvirtintu registracijos numeriu. Vagystės vietoje ilgapirščiai nerizikuoja ir nesivargina jo nusukinėti.

Antrasis - kai vagystės vietoje nusukami numeriai, nesibaiminant praeivių.

Dažniausiai vogti numeriai panaudojami per iš anksto suplanuotus nusikaltimus, užsidedant juo ant savo automobilio. Paprastai taip atliekamos kuro vagystės iš degalinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.