Kameros draugą pasmaugė pramogaudami?

Aštuonis kartus teistas 28 metų klaipėdietis S. E. ir keturiolika kartų teistas 19-metis Kėdainių rajono gyventojas K. A. įtariami uždusinę Alytaus

Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

2013-02-12 13:20, atnaujinta 2018-03-12 02:37

Sausio 11-osios naktį Alytaus pataisos namų baudos izoliatoriaus kameroje mirė už plėšimą teistas 23 metų P. I., ant kurio kaklo buvo rasta smaugimo žymių.

2 val. 20 min. kiti du šioje kameroje buvę nuteistieji K. A. ir S. E. pradėjo belsti į duris ir šaukti budinčius apsaugos ir priežiūros pareigūnus, kad reikia medikų pagalbos.

Patys prižiūrėtojai darė P. I. dirbtinį kvėpavimą, kol atvyko medikai iš Alytaus apskrities ligoninės, tačiau P. I. atgaivinti nepavyko.

Dėl pačių saugumo visi trys vyrai buvo uždaryti į baudos izoliatoriaus kamerą, nes atsisakė būti su kitais nuteistaisiais lokalinėje zonoje.

Naktį esą jie sugalvojo pramogą - dviese spausti trečiam krūtinę, kol sustos kvėpavimas.

Bet pramoga baigėsi liūdnai - P. I. užduso, o S. E. ir K. A. pareikšti įtarimai jo nužudymu.

Ikiteisminį tyrimą atliekantys Alytaus pataisos namų pareigūnai ir Kauno apygardos prokuratūra aiškinasi, kaip ant nužudytojo kaklo atsirado smaugimo žymės.

S. E. išvežtas į Lukiškių tardymo izoliatorių-kalėjimą, o K. A. prieš tai dar apsilankys Telšių policijos komisariato areštinėje, nes jam pareikšti įtarimai dar dėl vieno nusikaltimo. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.