Panevėžio policija nesėkmingai vaikėsi kelių chuliganą

Panevėžio policijos pareigūnams nepavyko sulaikyti avariją padariusio, o vėliau nuo jų sprukusio vairuotojo. Vieno patrulio vos nesuvažinėjęs kelių chuliganas sėkmingai pabėgo, nors pareigūnas ir apšaudė jo automobilį.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Feb 25, 2013, 8:59 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 3:51 AM

Įžūlų vairuotoją Panevėžio policijos pareigūnai vaikėsi sekmadienio rytą. Kelios minutės po 7 val. ryto policija gavo pranešimą, kad Liepų alėjoje automobilis „Mitsubichi Lancer“ apgadino automobilį „Seat Ibiza“ ir nuvažiavo. Liudininkai pranešė pasišalinusio iš avarijos vietos automobilio valstybinius numerius.

Netrukus po to šį automobilį pareigūnai pastebėjo įvairiose Panevėžio gatvėse, policininkai jį daugybę kartų stabdė, tačiau vairuotojas nereagavo. Jis po miestą važinėjo dideliu greičiu, pažeidinėdamas Kelių eismo taisykles ir sukeldamas avarines situacijas.

Galiausiai persekiojime dalyvavęs patrulių ekipažas, pamatęs jau užmiestyje, prie Šilagalio kaimo dideliu greičiu atlekiantį minėtą „Mitsubichi Lancer“, tarnybiniu automobiliu užblokavo kelią, o vienas pareigūnas, išlipęs iš automobilio, ėmė pažeidėją stabdyti.

Bėglys iš pradžių pristabdė, o po to padidinęs greitį pasuko tiesiai į jį stabdantį policininką, bandydamas jį pervažiuoti. Pareigūnas, kurio gyvybei kilo reali grėsmė, iš tarnybinio pistoleto „Glock“ iššovė tris šūvius (vieną įspėjamąjį ir du į jį bandančio suvažinėti automobilio variklio skyrių). Tačiau ir tai nesustabdė kelių chuligano, jis, apvažiavęs pareigūnų automobilį, paspruko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.