Plėšimą tirti ėmę pareigūnai įtarė, kad nusikaltimas buvo inscenizuotas

Trečiadienio popietę Raseinių policijai apie šiame rajone juos užpuolusius ir per 17 tūkstančių litų pagrobusius plėšikus pranešę du Telšių rajono gyventojai 21 metų E. A. ir 23 metų M. D. patys netrukus atsidūrė už grotų.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Mar 7, 2013, 9:14 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:06 AM

Pareigūnai įtarė, kad apie nusikaltimą pranešę jaunuoliai melavo, o su savimi vežtus vienai bendrovei priklausančius pinigus pasisavino patys arba pasidalino su nusikaltimo bendrininkais.

Iš Dzūkijos į Telšius žemės ūkio reikmenimis prekiaujančiai firmai priklausančiu automobiliu „Citroen Jumper“ važiavę E. A. ir M. D. apie juos Dumšiškių (Rasienių r.) kaime užpuolusius plėšikus policijai pranešė 14 val. 30 min.

Telefonu policijai paskambinę vaikinai pareiškė, kad įvažiavus į kaimą jiems kelia užblokavo automobilis „Audi A4“. Pasak nukentėjusiųjų, iš „Audi“ iššokę trys vyrai juos ištraukė iš automobilio, sumušė ir pagrobė bendrovei priklausančius 17908 litus.

Atskubėję pareigūnai pastebėjo, kad apie plėšikų antpuolį pranešę vaikinai yra sumušti. Tačiau aiškinantis įvykio aplinkybes tyrėjams kilo įtarimų, kad nusikaltimas galėjo būti inscenizuotas.

Įtarus turto pasisavinimu ir melagingu pranešimu apie nusikaltimą E. A. ir M. D. buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Ar šie įtarimai pasitvirtins, paaiškės per ikiteisminį tyrimą, kurį atlieką Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai.

Dingę bendrovės pinigai ieškomi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.