Ukmergės turguje pašalino iš prekybos prožektorius su elektrošoku

Vilniaus aps. VPK Ukmergės r. policijos komisariato pareigūnai vykdė policinę priemonę, kurios tikslas nustatyti, ar asmenys, dirbantys pagal verslo liudijimą, Ukmergės centrinės turgavietėje laikosi prekybos taisyklių.

Tiek prožektoriai su elektrošoku, tiek šoviniai yra priskiriami D kategorijos ginklams, todėl prekybai jiems yra būtina turėti licenciją.<br>Ukmergės policijos nuotr.
Tiek prožektoriai su elektrošoku, tiek šoviniai yra priskiriami D kategorijos ginklams, todėl prekybai jiems yra būtina turėti licenciją.<br>Ukmergės policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-25 11:30, atnaujinta 2018-03-09 09:20

Praėjusį penktadienį lankydamiesi turguje, prie vieno iš prekystalių pareigūnai pastebėjo pardavimui padėtas dėžutes su pneumatinio šautuvo šoviniais. Taip pat šalia buvo padėtas prožektorius su elektrošoku. Paklausus apie prožektorių, pardavėja paaiškino, kad tai prožektorius, kuris „krečia“. Anot prekybininkės, jo kaina 40 litų.

Pareigūnams prisistačius buvo patikrinta prekybininkės R.L. (g. 1961 m.), gyvenančios Ukmergėje, prekyvietė. Pareigūnai pašalino iš prekybos du prožektorius su elektrošoku bei 10 dėžučių su pneumatinio šautuvo šoviniais.

Policijos komisariate yra pradėta administracinė teisena pagal Administracinės teisės pažeidimų kodekso 173 str. dėl apskaitos taisyklių pažeidimo.

Tiek prožektoriai su elektrošoku, tiek šoviniai yra priskiriami D kategorijos ginklams, todėl prekybai jiems yra būtina turėti licenciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.