Kaune bušido kovotojas R. Morkevičius spyrė į galvą merginai

Kovinių sporto šakų meistras, ryšiais su nusikalstamu pasauliu pagarsėjęs kaunietis Remigijus Morkevičius vėl atsidūrė policijos akiratyje. Šį kartą - dėl išpuolio prieš moterį. Įtariama, kad R. Morkevičius gatvėje užkabino merginą, spyrė jai į galvą, o vėliau priešinosi jį sulaikantiems policijos pareigūnams.

Muay thai (Tailando bokso) ir bušido turnyrų nugalėtojas R. Morkevičius įtariamas gatvėje spyręs į galvą merginai ir pasipriešinęs jį sulaikiusiems pareigūnams.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Muay thai (Tailando bokso) ir bušido turnyrų nugalėtojas R. Morkevičius įtariamas gatvėje spyręs į galvą merginai ir pasipriešinęs jį sulaikiusiems pareigūnams.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Mar 27, 2013, 9:13 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:34 AM

Pranešimą, kad Kauno senamiestyje, Vilniaus gatvėje, vaikinas sumušė merginą, Kauno policijos budėtojai gavo praėjusio penktadienio vakarą, apie 22 val. 28 min.

Lrytas.lt žiniomis, iš baro išėjęs į lauką parūkyti neblaivus vaikinas ėmė kabinėtis prie lauke stovėjusios merginos, šiai liepus liautis, meistriškai spyrė koja į galvą.

Nuo galingo smūgio mergina aukštielninka krito ant grindinio, stipriai susitrenkė galvą ir prarado sąmonę.

Gavę pranešimą po kelių minučių į incidento vietą atvyko policijos patruliai. Netrukus M. Valančiaus gatvėje buvo pastebėtas liudininkų nusakytus požymius atitinkantis vaikinas. Pasak policijos atstovų, tai – 31 metų R. Morkevičius. Sulaikomas ringo kovotojas priešinosi policijos pareigūnams. Jis buvo pristatytas į Kauno policijos areštinę.

Mergina, kuriai buvo sudaužytas veidas, stipriai sumušta nosis bei lūpa, greitosios pagalbos automobiliu pristatyta į Kauno klinikas.

Muay thai (Tailando bokso) ir bušido turnyrų nugalėtojui R. Morkevičiui teks atsakyti ne tik už viešosios tvarkos pažeidimą, sveikatos sutrikdymą, bet ir už pasipriešinimą policijos pareigūnams. Kauno Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kovinių sporto šakų meistras R. Morkevičius jau seniai žinomas Kauno policijos pareigūnams.

Portalo lrytas.lt žiniomis, jis palaiko ryšius su Kaune veikiančių organizuotų nusikalstamų gaujų atstovais, šešėliniame pasaulyje žinomas Morkos pravarde.

2009 metais už pasipriešinimą policijos pareigūnams teismas R. Morkevičiui skyrė 2,6 tūkst. litų baudą. Tąkart ringo kovotojas buvo sulaikytas, kai Kauno centre, Maironio gatvėje, į namo langus su draugu mėtė sniego gniūžtes, išlaužė laiptinės duris ir apgadino kelis automobilius.

Atvykus policijos pareigūnams, R. Morkevičius siautėjo toliau, o sulaikomas ėmė demonstruoti bušido sugebėjimus. Jis policininkus apspardė, vienam jų vėliau buvo diagnozuotas galvos smegenų sutrenkimas. Sulaikyti įsisiautėjusį kaunietį pavyko tik pasikvietus pastiprinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.