Chuliganai nusiaubė Lietuvos žurnalistų sąjungos patalpas Kaune

Sekmadienio naktį į Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus patalpose, esančiose V. Putvinskio gatvės 48 namo antrajame aukšte, siautėjo įsibrovėliai.

Įsibrovėliai nuniokojo patalpas, tačiau nieko nepavogė.<br>kaunozurnalistai.lt
Įsibrovėliai nuniokojo patalpas, tačiau nieko nepavogė.<br>kaunozurnalistai.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2013, 9:12 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 12:10 AM

Išmušę langą ir patekę į vidų, chuliganai išmėtė stalčiuose ir lentynose laikytus dokumentus, DVD diskus bei mini DV kasetes, išardė kompiuterį, kuriame sukaupti ne tik LŽS Kauno apskrities skyriaus duomenys, bet ir internetinės svetainės kaunozurnalistai.lt paruoštos publikacijos, nuotraukos, piešiniai, įvairūs duomenys.

Kabinete, ant kurių durų iškaba „Krepšinio pasaulyje“, sudaužyti trijų televizorių ekranai, taip pat dveji kompiuterio monitoriai, nuo televizijos laidų montavimo stalo numesti „Betacam“ ir DVK magnetofonai.

LŽS Kauno apskrities skyriaus valdybos pirmininkas Vidas Mačiulis stebėjosi, kodėl įsibrovėliai neišsinešė nė vieno brangaus daikto, kurių patalpose buvo ne vienas.

„Keisčiausia yra tai, kad niekas nedingo, net ir atvirai pastatyta tris tūkstančius kainuojanti vaizdo kamera.

Vaizdas labai siaubingas, ypač kai tokį matai pirmąkart gyvenime. Tačiau neduoda ramybės svarbiausias klausimas - už ką toks kerštas? Už internetinės svetainės publikacijas ar už gėdingą „Žalgirio“ pralaimėjimą penktadienį Eurolygos rungtynes Berlyne? Abejoju, nes nei aš, nei skyriaus valdyba niekam blogo nepadarėme, niekas negrasino. Man atrodo, kad čia „darbavosi“ prie mūsų pastato prisiglaudusio triaukščio, kuriame veikia naktinis klubas „MOJO Lounge“, neblaivūs ar narkotikų paveikti lankytojai.

Paaiškėjo, kad po velykinės nakties linksmybių, naktinio klubo apsaugininkų V.Putvinskio gatvėje irgi laukė nemalonus šventinis „pasveikinimas“, nes buvo išdaužyti net trijų automobilių langai.

Gal kažkas buvo įsižeidęs ir taip atkeršijo ne tik tvarkos saugotojams, bet ir žurnalistams, kurių nelaimei - jie įsikūrę už triukšmingo naktinio klubo sienos?“ - internetinei svetainei www.kaunozurnalistai.lt teigė V. Mačiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.