Žmoną išprievartavęs šiaulietis atsidūrė už grotų

Antrąją Velykų dieną Šiaulių policijos pareigūnams teko skubėti į Lyros gatvėje esantį butą tramdyti čia įsisiautėjusio 55 metų šiauliečio.

Žmonos išprievartavimu įtartam šiauliečiui gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Žmonos išprievartavimu įtartam šiauliečiui gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Apr 2, 2013, 5:48 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 11:07 PM

Į policiją pagalbos kreipusis 53 metų moteris pareiškė, kas sutuoktinis ne tik ją sumušė, bet ir išprievartavo oraliniu būdu.

Nukentėjusioji sakė, kad girtas vyras namuose ėmė siautėti jau ryte. Moteris buvo mušama, tampoma už rankų ir plaukų.

Šiaulietė pareigūnams tvirtino, kad patyrė ne tik fizinę, bet ir seksualinę prievartą – girtas sutuoktinis moterį išprievartavo oraliniu būdu.

Smurtą patyrusi moteris kreipėsi į policiją. Nukentėjusiosios iškviesti pareigūnai sulaikė įtariamąjį, kuriam alkoholio tikrintuvu buvo nustatytas lengvas (1,19 prom.) girtumo laipsnis.

Seksualiniu prievartavimu įtartą šiaulietį pareigūnai uždarė į areštinę. Jei įtarimai pasitvirtintų, už grotų šiam vyrui gali tekti praleisti iki septynerių metų.

Sutuoktinio smurtą patyrusi šiaulietė dėl sumušimų į medikus nesikreipė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.