Pargriovęs ant žemės vagis gatvėje mušė pensininkę

Su chuliganais dažnai susiduriančius Palangos policijos pareigūnus

Užpuolimo metu šoką patyrusi moteris nebeatmena, ar ją mušęs vyras ko nors reikalavo.<br>J. Stacevičius
Užpuolimo metu šoką patyrusi moteris nebeatmena, ar ją mušęs vyras ko nors reikalavo.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Apr 4, 2013, 7:15 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:06 PM

Trečiadienį jau temstant apie 19 valandą 20 minučių namo ėjusi 82 metų pensininkė Petronėlė N. buvo užpulta Sodų gatvėje netoli daugiabučių namų. Smūgiu į nugarą užpuolikas moterį pargriovė ant žemės ir kumščiais ėmė talžyti jai į veidą ir kitas kūno vietas. Pradėjusi šaukti palangiškė atkreipė praeivių dėmesį.

Žmonės bandė sučiupti įžūlų užpuoliką, tačiau jis jiems pasipriešino ir nubėgo tolyn.

Tuo metu į įvykio vietą atskubėję iškviesti policijos pareigūnai spėjo sulaikyti netoli tenuėjusį nusikaltėlį. Paaiškėjo, kad tai - 23 metų Palangos gyventojas Šarūnas Stankus, kuriam už vagystes yra pradėti keli ikiteisminiai tyrimai.

Policijoje jam buvo nustatytas 2,29 promilių girtumas. Išsiblaivęs vyras aiškino nežinąs, kodėl užpuolė ir mušė pensininkę. Jis teigė šį įvykį iš viso sunkiai atsimenąs.

Moters neapiplėšusiam Š. Stankui ikiteisminis tyrimas pradėtas už žmogaus sumušimą.

Dėl patirtų daugybinių kūno ir veido sumušimų Petronėlė N. buvo išvežta į ligoninę, tačiau suteikus medicininę pagalbą išleista gydytis į namus. Užpuolimo metu šoką patyrusi moteris nebeatmena, ar ją mušęs vyras ko nors reikalavo.

Pareigūnai spėja, kad jei Š. Stankui nebūtų sutrukdę praeiviai, jis sumuštos pensininkės būtų mėginęs atimti piniginę ar kitus vertingus daiktus.

Vakar paaiškėjo, kad jis įtariamas tą pačią dieną apvogęs parduotuvę. Peržiūrėję vaizdo įrašą jos apsaugininkai pastebėjo, kaip prieš dvi valandas iki pensininkės užpuolimo, į Š. Stankų panašus jaunuolis iš prekybos salės išsinešė pavogtas prekes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.