Šilutėje įkliuvo prekyba žmonėmis įtariamųjų grupuotė

Šilutės rajone penktadienį paryčiais sėkmingai įvykdyta policijos operacija. Jos metu sulaikyta prekyba žmonėmis įtariama nusikalstama grupuotė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2013, 5:59 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:51 PM

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato kriminalistai, dirbdami kartu su Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnais, sėkmingai užkirto kelią nusikaltėlių bandymui į užsienį prievarta išvežti du jaunuolius.

Surinkę pakankamai duomenų apie pasikėsinimą įvykdyti sunkų nusikaltimą, penktadienį paryčiais, apie 4.30 val., policijos pareigūnai organizavo asmenų sulaikymą.

Kelios policijos pasalos buvo organizuotos Klaipėdos rajone, jų metu buvo sulaikytas lengvasis automobilis ir juo vykę du Šilutės rajono gyventojai, įtariami prekyba žmonėmis.

Šie veikėjai sulaikymo metu buvo ginkluoti. Pareigūnai, pasitelkę Klaipėdos rajono policijos komisariato patrulių ekipažą, sustabdė ir mikroautobusą, kuriame buvo gabenami du jaunuoliai.

Policija turi duomenų, kad asmenys organizavo jaunuolių išvežimą į Vakarų Europos valstybes nusikalstamoms veikoms vykdyti.

Atliekant asmens kratas, pas vieną iš įtariamųjų rasta, kaip įtariama, narkotinių medžiagų.

Dėl įvykio Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas.

Šiuo metu vykdomi tolesni tyrimo veiksmai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.