Kauno rajone valkata išprievartavo jį pamaitinusią moterį

Šeštadienio rytą Kauno rajone buvo įvykdytas sunkus nusikaltimas. Anksčiau už seksualinį nusikaltimą kalėjęs, pastovios gyvenamosios vietos neturintis, valkataukantis vyras užpuolė ir išniekino jam kelią parodžiusią, į namus pakvietusią bei pavaišinusią moterį. Policijos pareigūnai operatyviai sulaikė į mišką pasprukusį ir pasislėpti bandžiusį nusikaltėlį.

Pagailėjusi varganai atrodžiusio, valkataujančio vyro ir jį pamaitinusi, 55 metų Kauno rajono gyventoja buvo išprievartauta ir apvogta.<br>J. Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Pagailėjusi varganai atrodžiusio, valkataujančio vyro ir jį pamaitinusi, 55 metų Kauno rajono gyventoja buvo išprievartauta ir apvogta.<br>J. Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Apr 14, 2013, 11:28 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:05 AM

Pagailėjusi varganai atrodžiusio, benamio vyro ir jį pamaitinusi, 55 metų Kauno rajono gyventoja buvo išprievartauta ir apvogta.

Gavę pranešimą apie ką tik įvykdytą sunkų nusikaltimą Kauno policijos pareigūnai netrukus sulaikė į mišką pasprukusį ir ten pasislėpti bandžiusį nusikaltėlį.

Paaiškėjo, kad tai – anksčiau už analogišką nusikaltimą jau teistas, pastovios gyvenamosios vietos neturintis 44 metų V. G.

Įtariamasis uždarytas į Kauno policijos areštinę.

Apie 9 val. pro Kauno rajono gyventojos sodybą pėsčiomis ėjęs vyras lauke buvusios šeimininkės paprašė parodyti kelią. Moteriai pagailo varganai atrodžiusio, palaikius rūbus vilkėjusio keliautojo. Ji vyriškį pakvietė į sodybą, ne tik pavaišino arbata bei sumuštiniais, bet ir pasiūlė išsinešti valgio.

Už pademonstruotą gerumą vyriškis atsilygino drastiškai – pamaitinusią moterį žiauriai sumušė bei privertė tenkinti lytinę aistrą.

Prieš pasprukdamas prievartautojas pagrobė 10 litų, mobiliojo ryšio telefoną ir bandė pasislėpti netoliese esančiame miške.

Apie 9 val 55 min. gavę pranešimą apie ką tik įvykdytą nusikaltimą, Kauno apskrities policijos komisariato pareigūnai surengė nusikaltėlio paieškos operaciją. Apytiksliai žinodami vietą, kur gali slėptis prievartautojas, pasitelkę kinologus su tarnybiniais šunimis, policijos pareigūnai šukavo mišką.

Nusikaltėlis buvo susektas bei sulaikytas apie 10 val. 50 min.

Paaiškėjo, kad tai 44 metų V. G. anksčiau gyvenęs Naujojoje Akmenėje, šiuo metu neturintis pastovios gyvenamosios vietos.

Įtariamasis uždarytas į areštinę, policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl seksualinio prievartavimo ir vagystės.

Pasak policijos pareigūnų, sulaikytas įtariamasis praeityje teismo jau buvo pripažintas kaltu įvykdžius seksualinį nusikaltimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.