Ginkluotas pistoletu kupiškėnas puolė policijos automobilį

„Man gi žinot, kad užeina“, – paprastai Kupiškio policijos pareigūnams paaiškino visiškai girtas vietinis gyventojas, vidury dienos dujiniu pistoletu išdaužęs prie komisariato stovinčio tarnybinio mikroautobuso „Ford Transit“ durelių stiklą. Ne kartą teistas vyriškis, negalėjęs paaiškinti, kuo užkliuvo policijos automobilis, uždarytas į areštinę.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Apr 15, 2013, 11:24 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:55 AM

Sekmadienį, apie 15 val. 40 min., Kupiškio rajono policijos komisariate budėję pareigūnai išgirdo gatvėje dūžtančio stiklo garsą ir pradėjusią kaukti automobilio apsaugos signalizaciją. Išėję į lauką, jie pamatė, kad išdaužtas priešais komisariato pastatą, Gedimino gatvėje stovėjusio tarnybinio mikroautobuso „Ford Transit“ kairės pusės šoninis stiklas.

Kas tai padarė, nekilo abejonių – šalia mikroautobuso stovėjo visiškai girtas vyriškis, bandydamas dar kartą trenkti į „Ford“ daiktu, panašiu į pistoletą.

Paaiškėjo, kad policijos automobilis nežinia kodėl užkliuvo gerai policijai žinomam kupiškėnui – 26 metų T. I. Nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis jaunas vyriškis ne vieną kartą teistas už vagystes. Paaiškinti, kodėl apgadino tarnybinį policijos automobilį, jis nesugebėjo, o neužtaisytą dujinį pistoletą, kuriuo daužė mikroautobusą, teigė radęs.

T. I., kuriam nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,64 prom.) sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.