Avarija Klaipėdoje atskleidė nusikaltimą

Klaipėdoje iš avarijos vietos pasprukusio automobilio vairuotojo ieško ne tiktai kelių policija, bet ir uostamiesčio kriminalistai, kuriuos ypač sudomino surastoje mašinoje aptikti daiktai.

Iš avarijos vietos nuvažiavusiame automobilyje „Volkswagen Golf” rasta kriminalistus sudominusių daiktų.<br>G. Vaičekauskas („Balticum TV”)
Iš avarijos vietos nuvažiavusiame automobilyje „Volkswagen Golf” rasta kriminalistus sudominusių daiktų.<br>G. Vaičekauskas („Balticum TV”)
Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus („Lietuvos rytas”)

May 2, 2013, 8:26 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:31 AM

Uostamiestyje, Minijos gatvėje, į prie šviesoforo sustojusio visureigio galą netikėtai bakstelėjo iš paskos važiuojantis automobilis „Volkswagen Golf”.

Smūgis nebuvo labai stiprus – visureigio galinė dalis nukentėjo nedaug. Tačiau subyrėjo „Volkswagen Golf” priekinės grotelės ir prasivėrė variklio dangtis.

Visureigio šeimininkas jau ruošėsi lipti iš mašinos ir aiškintis su nereikšmingą avariją sukėlusiu neatsargiu vairuotoju, kai „Volkswagen Golf” netikėtai pavažiavo atgal ir apvažiavęs visureigį nurūko tolyn.

Už kelių šimtų metrų bėglys trumpam stabtelėjo, iš mašinos iššokęs vairuotojas uždarė variklio dangtį, iš po kurio jau veržėsi prakiurusio radiatoriaus garai.

Per avariją apgadintas automobilis buvo rastas už puskilometrio vieno daugiabučio namo kieme.

Tuo metu šunį vedžiojęs klaipėdietis pasakojo, kad iš mašinos išlipo du jaunuoliai. Keleivis sunkiai pastovėjo ant kojų. Guvesnis vairuotojas pasakė, kad eina išsikviesti meistro, ir abu iš kiemo dingo.

Apžiūrėjus rastą bėglių automobilį teko kviesti kriminalistus. Mašinoje buvo aptiktas panaudotas švirkštas, kuprinė su mašinoms plėšti pritaikytais instrumentais, prožektoriais ir dvi galimai pavogtos automobilinės magnetolos su nukarusiais laidais.

Manoma, kad „Volkswagen Golf” skubėję jaunuoliai buvo neseniai išplėšę automobilius.

Paaiškėjo, kad avariją padariusio „Volkswagen Golf” ankstesnė savininkė mašiną yra pardavusi, bet jis liko įregistruotas jos vardu.

Pareigūnai tikisi, kad mašiną vairavusį asmenį padės nustatyti joje rastas Tomo M. vardu išduotas lombardo kvitas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.