Įvažiuojančius į Klaipėdą ryte pasitiko 7 policijos ekipažai

Po šventinės dienos reidą surengusi Klaipėdos policija įvarė baimės vairuotojams. Net septyni pareigūnų ekipažai kelyje Vilnius-Klaipėda užtvėrė įvažiavimą į miestą ir tikrino visus be išimties automobilius. Per dvi valandas pareigūnai patikrino 410 transporto priemonių. Penki vairuotojai į miestą bandė įvažiuoti gerai įkaušę. Į darbą neblaivus lėkęs 25-erių „Audi 80” vairuotojas pareigūnams prisipažino vairuotojo pažymėjimo niekada neturėjęs. Kitą „Audi“ vairavęs gargždiškis į Klaipėdą skubėjo automobiliu, kurio numeris – ranka suraitytas ant kartono lapo.

Gausios policijos pajėgos ketvirtadienio rytą užtvėrė įvažiavimą į Klaipėdą ir gaudė neblaivius vairuotojus.<br>J. Stacevičius
Gausios policijos pajėgos ketvirtadienio rytą užtvėrė įvažiavimą į Klaipėdą ir gaudė neblaivius vairuotojus.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2013, 12:44 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:04 AM

Vyras teisinosi, kad numerius kažkas pavogė, tačiau ši versija policininkų neįtikino, nes vagystė nebuvo užregistruota.

Nuo ankstyvo ryto Vilniaus plente iš viso nustatyta 11 pažeidėjų: penki vairuotojai į Klaipėdą bandė įvažiuoti neblaivūs, vienas nesegėjo saugos diržo, keturių automobilių techninės apžiūros terminas buvo pasibaigęs.

„Toyota Yaris“ vairuotojas neišsigando pakelėje budinčių policijos ekipažų ir bandė sprukti. Padidinęs greitį jis spėjo nuvažiuoti iki Baltijos prospekto, tačiau čia jį pasivijo pareigūnai. Netrukus paaiškėjo, kad bėglys buvo neblaivus, į alkoholio matuoklį jis įpūtė 0,8 promilės.

Dar 6 vairuotojai po šventinio trečiadienio taip pat nebuvo spėję išsiblaivyti, tačiau jų alkoholio kiekis neviršijo leistinos normos.

Pareigūnai teigė, jog ši prevencinė akcija pavyko ir ji tikrai nėra paskutinė. Tokiais reidais siekiama sumažinti avarijų skaičių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.