Užkietėjęs iškrypėlis Šiauliuose vėl smaginosi vaikų akivaizdoje

Už savo lyties organų demonstravimą ne kartą jau baustas šiaulietis 59 metų Vaclovas Kosciuška vėl už tai atsidūrė atsidūrė areštinėje.

Vaikų akivaizdoje masturbavęsis iškrypėlis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Vaikų akivaizdoje masturbavęsis iškrypėlis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

May 14, 2013, 12:56 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:22 PM

Šįkart iškrypėlis įkliuvo, kai P. Višinskio gatvėje, ėmė masturbuotis vaikų ir praeivių akivaizdoje.

Gavę pranešimą apie Šiaulių miesto centre besismaginantį iškrypėlį pareigūnai jį sulaikė ir nuvežė į policijos komisariatą.

Nors sulaikytasis buvo akivaizdžiai girtas, tikrintis blaivumą jis atsisakė.

Ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėję pareigūnai V. Kosciušką uždarė į areštinę.

Paskirtų baudų nemokėjo

Už vagystes teistas, nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis V. Kosciuška 2009 metais dėl ekshibicionizmo buvo sučiuptas tris kartus.

Tąkart sausį V. Kosciuška savo lyties organus demonstravo praeivėms Varpo gatvėje. Gegužę iškrypėlis siautėjo senosiose miesto kapinėse. Rugsėjį jis buvo sučiuptas V. Kudirkos mokyklos kieme.

Už nepadoriu elgesiu sutrikdytą visuomenės rimtį vyras tąkart buvo nubaustas administracine tvarka, bet paskirtų baudų nesumokėjo.

Bausmė iškrypėlio neperauklėjo

2010 metais V. Kosciuška vėl gąsdino moteris Ežero gatvėje esančiose kapinėse.

Birželio 15-ąją policiją iškvietusios šiaulietės sakė su ekshibicionistu susidūrusios tvarkydamos artimųjų kapus.

Išvydusios už poros metrų besimasturbuojantį vyriškį pradėjo šaukti ir vyti jį šalin, tačiau iškrypėlis į šauksmus ir raginimus reagavo vangiai.

Policininkai surado ir sulaikė moteris išgąsdinusį veikėją.

Už pasismaginimą kapinėse teismas V. Kosciuškai skyrė šešis mėnesius viešųjų darbų, tačiau ši bausmė nuo lyties organų demonstravimo neatgrasė.

Buvo pasiųstas už grotų

2011-ųjų gegužę V. Kosciuška vėl įkliuvo, kai masturbuodamasis išgąsdino dvi mažametes mergaites.

Varpo gatvės daugiabučio namo kieme žaidusios 11 ir 12 metų mergaitės nustėro, kai prie jų priėjęs pusamžis vyras atsisegė kelnes ir išsitraukęs savo lyties organą ėmė masturbuotis.

Išgąsdintos mergaitės parbėgo į namus ir apie tai pasakė tėvams, kurie apie iškrypėlį pranešė policijai.

Sučiuptas V. Kosciuška prisipažino nepadoriai elgęsis Šiaulių centre – iškrypėlis tvirtino, kad priėjus Santuokų rūmus jį staiga užvaldė geismas, kurį jis nutarė iš karto patenkinti.

Už nepadorų elgesį 2011 metais V. Kosciuškai prieš teismą teko stoti du kartus – iškrypėlis aštuoniems mėnesiams buvo pasiųstas už grotų.

Vėl iškilo grėsmė netekti laisvės

Už nepadorų elgesį vėl baudžiamojon atsakomybėn patrauktam V. Kosciuškai pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Už tokį nusikaltimą gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.