Įžūlūs nusikaltėliai iš kaunietės namų pagrobė per 100 tūkst. litų

Nepažįstamus žmones į savo namus įsileidusi kaunietė pensininkė neteko beveik visų savo santaupų. Nusikaltėlių porelė iš jos buto pagrobė grynųjų pinigų įvairia valiuta, kurių vertė – 106 tūkst. litų.

77 metų kaunietė Stanislava S. namuose laikytų santaupų neteko, kai į butą įsileido du nepažįstamuosius.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotr.
77 metų kaunietė Stanislava S. namuose laikytų santaupų neteko, kai į butą įsileido du nepažįstamuosius.<br>M. Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

May 27, 2013, 12:32 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:37 AM

Praėjusį sekmadienį į Kauno Dainavos policijos komisariato kreipėsi nuo įžūlių vagių nukentėjusi 77 metų Stanislava S.

Moteris pasakojo, jog tą pačią dieną, apie vidurdienį Savanorių prospekte esančioje visuomeninio transporto stotelėje ją užkalbino du nepažįstamieji – vyras ir moteris.

Jie paprašė pensininkės pagalbos, kad ji savo namuose pasaugotų jų krepšį su daiktais bei dokumentais. Patikli moteris abu nepažįstamuosius pasikvietė į savo butą V. Krėvės prospekte. Vos tik įėjus vidun, nepažįstama moteris paprašė jai įpilti vandens, nes norinti išgerti vaistus.

Kai tik kaunietė nuėjo į virtuvę įpilti viešniai vandens, ši suskubo pasišalinti iš buto, įkandin išskubėjo ir kartu su ja buvęs vyras. Sunerimusi pensininkė abu svečius vijosi iki lauko, tačiau šie sėdo į jų laukusį automobilį ir nuvažiavo.

Po nepažįstamųjų vizito kaunietė pasigedo bute laikytų savo santaupų - 29 tūkst. 820 eurų, 100 JAV dolerių ir 2 tūkst. litų. Bendras nuostolis siekia 106 tūkst. 139 litus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.