Girta žemaitė tampė už plaukų kaimynę, mušė policininkus

Tampė už plaukų kaimynę, mušė ir grasino atleisti iš darbo policininkus, galiausiai bandė žudytis. Tiek „žygdarbių” per vakarą nuveikė Rainių (Telšių r.) miestelio gyventoja 37 metų J. A., rašo „Lietuvos rytas“.

Beveik vien necenzūriniais žodžiais kalbėjusi moteris grasino atleisti iš darbo visus policininkus.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Beveik vien necenzūriniais žodžiais kalbėjusi moteris grasino atleisti iš darbo visus policininkus.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Jun 4, 2013, 8:50 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:48 PM

Iš pradžių rainiškė užpuolė į svečius savaitgalį atvažiavusią kaimynės dukterį. Įsismarkavusi žemaitė iškoneveikė viešnią ir tampė ją už plaukų.

Tramdyti įniršusios kaimietės atvažiavęs pareigūnų ekipažas išvežė ją į Telšių vyriausiąjį policijos komisariatą. Čia buvo nustatyta, kad moteris kone mirtinai girta – jos kraujyje yra 3,22 promilės alkoholio.

Beveik vien necenzūriniais žodžiais kalbėjusi moteris grasino atleisti iš darbo visus policininkus. Po to rainiškė pagrasino pareigūnams vengti jos gatvėje, nes neišvengsią mėlynių. Netrukus J. A. bandė įrodyti, kad nejuokauja – kumščiu smogė policininkui į kaklą, todėl ją teko tramdyti ir koviniais veiksmais.

Galiausiai ji buvo uždaryta į laikinojo sulaikymo kamerą. Laimė, pareigūnai buvo budrūs ir pastebėjo, kad triukšmadarė bando pasikarti ant iš sportinių kelnių išvertos gumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?