Daugiavaikę pasvalietę papiktino pažinčių skelbimas

„Esu labai seksuali mergina, juodi plaukai, 3 dantys, auginu 10 vaikų, kurie nuo viso kaimo vyrų, pusė vaikų namuose. Bet specialistė esu gera, paslaugas teikiu visokias už pūslę alaus“, – sužinojusi, kad toks skelbimas su jos vardu, pavarde ir telefono numeriu paskelbtas viename internetiniame pažinčių portale, 39 metų Pasvalio rajono gyventoja A. B. kreipėsi į policiją.

Daugiavaikę Pasvalio rajono gyventoją papiktino jos vardu išspausdintas pažinčių skelbimas.<br>V. Ščiavinsko asociatyvinė nuotrauka
Daugiavaikę Pasvalio rajono gyventoją papiktino jos vardu išspausdintas pažinčių skelbimas.<br>V. Ščiavinsko asociatyvinė nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jun 7, 2013, 11:24 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:28 PM

Pasvalietė A. B. apie ją žeminantį skelbimą sužinojo iš savo sesers šią savaitę. Paaiškėjo, kad tame pačiame kaime gyvenanti kaimynė išsitarė, jog prieš kurį laiką A. B. vardu įdėjo skelbimą į pažinčių portalą.

Perskaičiusi, kas jame rašoma, A. B. pasipiktino. „Na tai kas, kad aš auginu 10 vaikų, bet visus auginu pati ir tinkamai prižiūriu. Pas mane namuose nė dulkelės nerasit, net vaikų teisų darbuotojos stebisi, kaip aš viską spėju“, – lrytas.lt tvirtino pasvalietė.

Moteris juokauja, kad vienintelis geras daiktas skelbime, kad ji visu dešimtmečiu pajauninta. Nors paaiškėjo, kad šis skelbimas portale įdėtas dar pernai rugsėjį, susidomėję vyrai telefono skambučiais A. B. nepuolė atakuoti. Ir jei pati skelbimo iniciatorė nebūtų prasitarusi, apšmeižta moteris iki šiol nebūtų įtarusi apie jo egzistavimą.

A. B. neįsivaizduoja, už ką tame pačiame kaime gyvenanti priešpensinio amžiaus moteris jai kerštauja. „Mano dėdė kažkada ją su vaiku paliko, tai gal dabar mūsų giminės nekenčia?“ – spėliojo Pasvalio rajono gyventoja.

Tai, kad pulką vaikų auginanti A. B. savo atžalomis pagal išgales rūpinasi, lrytas.lt patvirtino ir vietos seniūnijos atstovai. Tiesa, šeima įrašyta į socialinės rizikos šeimų sąrašą, tačiau šiuo metu moteris gyvena tvarkingai. „Jie dabar vienkiemyje tarp laukų gyvena, tai nemanau, kad kam iš kaimo gyventojų trukdytų – per daržus neina, nesiaubia. Vaikai uždarbiauja sraiges rinkdami“, – lrytas.lt sakė seniūnas.

Ketvirtadienį A. B. kreipėsi į Pasvalio rajono policiją. Dėl viešai pažinčių portale paskelbtos tikrovės neatitinkančios ir moterį šmeižiančios informacijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.