Panevėžio rajono ūkininkas vagį užtiko metalo supirktuvėje

Ketvirtadienį ūkininkas iš Upytės kaimo (Panevėžio r.) ir policijos pareigūnai surengė metalo vagies gaudynes. Šis, metęs apdaužytą savo mikroautobusą ir jame buvusį grobį, paspruko pėsčiomis, tačiau vėliau pats atvyko į policiją. Per gaudynes šiek tiek apgadintas ir tarnybinis policijos mikroautobusas.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jun 7, 2013, 12:23 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:22 PM

Ūkininkaujantis ir daug įvairios technikos turintis Upytės kaimo gyventojas D.Š. vagystę pastebėjo ryte, apie 10 val. Vyriškis, nuėjęs į ūkiniame pastate esantį sandėliuką, neberado įvairių traktoriaus dalių bei detalių, taip pat buvo dingęs ir metalo laužas. Nuostolį ūkininkas įvertino 15 tūkst. litų.

Ketvirtadienio popietę, užvažiavęs į vieną Panevėžio metalo supirktuvę, vagių nuskriaustas ūkininkas pamatė iš jo kiemo pavogtas detales. Jas priduoti kaip metalo laužą mikroautobusu „Fiat Ducato“ atvežęs vyriškis, supratęs, kad pakliuvo į bėdą, išvažiavo.

|D. Š. jį ėmė vytis, apie persekiojamą vagį pranešė policijai. Įtariamojo gaudynės baigėsi Berčiūnų II-ojo kaimo teritorijoje esančiame miškelyje. Čia vienas po kito į medžius trenkėsi vagyste įtariamo vyriškio vairuojamas „Fiat Ducato“ bei tarnybinis policijos mikroautobusas „Ford Tranzit“. Pastarasis nukentėjo nežymiai.

Palikęs apgadintą „Fiat“, įtariamasis paspruko pėsčiomis. Mikroautobuse buvo rasti iš D. Š. sodybos pavogti daiktai.

Tą pačią dieną įtariamasis – 45 metų Panevėžio rajono gyventojas E. Š. – pats atvyko į policiją. Vyriškis anksčiau jau yra teistas už vagystes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.