Buvęs boksininkas įniršį išliejo ant moterų

Palangoje esančių Lietuvos sporto universiteto poilsio namų administratorė ir valytoja sulaukė netikėto kliento išpuolio. Moteris sumušė kambario užsisakyti atėjęs buvęs boksininkas iš Radviliškio.

Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Jun 11, 2013, 8:41 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:40 PM

Gerokai išgėręs 63 metų Olegas Vainauskas rugpjūčiui rezervuoti kambarį atėjo apie 22 valandą. Užregistravus kliento užsakymą ir užrašius visus jo asmens duomenis vyriškis poilsinėje užsibuvo dar beveik pusvalandį, rašo „Lietuvos rytas".

Su poilsio namų administratore 56 metų Laima S. ir greta prisėdusia 42 metų valytoja jis draugiškai šnekučiavosi apie sportą.

Buvęs boksininkas O. Vainauskas papasakojo, kad į Palangą atvežė savo treniruojamus vaikus, pasisakė, kur apsigyveno.

Pašnekesio metu jis sulaukė telefono skambučio. Nemalonus pokalbis netikėtai supykdė boksininką ir baigęs pokalbį telefonu jis netikėtai kumščiu smogė į veidą ant kėdės sėdinčiai valytojai.

Po to kelių profesionalių boksininko smūgių sulaukė ir žado netekusi administratorė.

Prieš išeidamas jis dar kartą trinktelėjo po pirmo smūgio neatsitokėjusiai valytojai ir nė žodžio netaręs dingo. Labiau nukentėjusiai administratorei buvo sumuštas veidas.

„Smurtauti prieš mus nebuvo jokios priežasties. Iki tol maloniai šnekučiavomės, juokavome, o jam suirzus dėl skambučio be žodžių pasipylė smūgiai”, – pasakojo šoko ištikta Laima S.

Sužalotos moters pareiškimą dėl išpuolio priėmę policininkai ilgai negalėjo patikėti, kad subrendęs vyras, vaikus treniruojantis boksininkas moteris ėmė mušti be jokios priežasties.

Pagal jo paties paliktus duomenis O. Vainauskas buvo sulaikytas kitą dieną – jam nustatytas 2,13 promilės girtumas. Jis neneigė mušęs moteris, tačiau paaiškinti savo elgesio motyvų negalėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.