Į areštinę turėjusi patekti M. Bui vedžioja policiją už nosies

Vilniaus vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams trečiadienį ryte nepavyko įvykdyti Vilniaus apygardos teismo nutarties, kuria buvusiai grupės „Olialia pupytės“ narei buvo paskirta kardomoji priemonė – areštas už neatvykimą į teismo posėdį liudyti.

Policijos pareigūnams nepavyko nuvežti M. Bui į areštinę.<br>D. Umbrasas
Policijos pareigūnams nepavyko nuvežti M. Bui į areštinę.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Valentinavičius

2013-06-12 11:13, atnaujinta 2018-03-05 15:26

Redakcijos žiniomis, M. Bui nurodė gyvenanti su savo seserimi Vilniaus Fabijoniškių rajone. Nuvykę nutartyje nurodytu adresu, pareigūnai nerado moters.

Kaimynai lrytas.lt patvirtino, kad moteris kartais lankosi Fabijoniškėse, bet ar ji ten gyvena, patvirtinti negalėjo. Žurnalistams nurodytu adresu niekas durų taip pat neatidarė.

„Bus mėginama įvykdyti nutartį. Pareigūnai periodiškai lankysis nutartyje nurodytu adresu ir ieškos M. Bui. Nutartyje nurodyta, kad moteriai areštas skirtas birželio 12-13 dienomis“, – kalbėjo Vilniaus vyriausiojo komisariato pareigūnas, nenorėjęs atskleisti savo vardo.

Praėjusį penktadienį į Vilniaus apygardos teismą atvykusi M. Bui prašė teismo sušvelninti jai skirtą kardomąją priemonę. Moteriai, turėjusiai liudyti įtraukimo į prostituciją byloje, kelis kartus neatvykus į posėdį, teismas skyrė griežčiausią bausmę – areštą, o į kitą teismo posėdį pareigūnus įpareigojo ją atvesdinti.

Į teismą atvykusi M. Bui tvirtino, kad anksčiau liudyti neatvyko sumaišiusi dienas, o skirtą bausmę už neatvykimą į posėdį laiko pernelyg griežta.

„Jūs juokaujate“, – į klausimą, ar pasiruošusi sėsti į areštinę, atsakė moteris. Šviesiaplaukė teigė, kad ji nėra kaltinamoji, o tik liudininkė.

Moteris nenorėjo svarstyti, ar ji bus uždaryta į areštinę, žurnalistų prašė neužbėgti įvykiams už akių. Esą teisėjai penktadienį pateikė argumentus, į kuriuos ji turėtų atsižvelgti.

„Nebėgau ir nesislapsčiau tikrai. Pirmojo šaukimo negavau, o į antrąjį posėdį neatvykau, nes sumaišiau dienas. Manau, kad tai per griežta sankcija už neatvykimą į posėdį“, – kalbėjo ji.

Gegužės 30 dieną bylą nagrinėjanti Vilniaus apygardos teismo teisėja Regina Pocienė trečią posėdį iš eilės negalėjo išgirsti M. Bui parodymų. Mergina teisme turėtų prisiminti pikantiškas detales – atskleisti, kaip ir kokiu būdu linksmino vakariečius vyrus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.