Padegto trimečio tėvas pagrasino susidoroti su socialine darbuotoja

Šeimą, kurioje penkiametis berniukas padegė savo trejų su puse metų broliuką, lankanti Radviliškio socialinė darbuotoja sulaukė grasinimų iš vaikų tėvo.

Tragedija Radviliškyje esančiame bendrabutyje įvyko antradienio popietę, kai penkiametis berniukas kažkuo apipylė ir padegė savo trejų su puse metų brolį.<br>J. Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Tragedija Radviliškyje esančiame bendrabutyje įvyko antradienio popietę, kai penkiametis berniukas kažkuo apipylė ir padegė savo trejų su puse metų brolį.<br>J. Stacevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Jun 14, 2013, 6:19 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:42 PM

Kartu su šeima negyvenantis penkiasdešimtmetis V. B. paskambinęs telefonu socialinei darbuotojai ėmė priekaištauti dėl laiku iš šeimos nepaimtų vaikų, ją išplūdo ir galiausiai pagrasino nužudyti.

Tai, kad tragedijos ištiktą šeimą lankanti socialinė darbuotoja susilaukė grasinimų, portalui lrytas.lt patvirtino Radviliškio rajono policijos komisariato viršininkas Alvydas Lideikis.    Tragedija Radviliškyje esančiame bendrabutyje įvyko antradienio popietę, kai penkiametis berniukas kažkuo apipylė ir padegė savo trejų su puse metų brolį.

Stipriai apdegęs, komos ištiktas berniukas buvo nuvežtas Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką, o iš ten pervežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas. Apie 60 procentų kūno apdegusio mažylio būklė yra sunki.   Trečiadienio pavakare socialinei darbuotojai telefonu paskambinęs ir susidoroti su ja pagrasinęs V. B. yra abiejų – ir ligoninėje gydomo, ir brolį padegusio – berniukų tėvas.

Kartus su sūnų motina šis vyras nebegyvena, nes dėl smurto šeimoje buvo įpareigotas gyventi atskirai. Palikdamas šeimą vyriškis reikalavo du savo sūnus atimti iš motinos ir perduoti juo į vaikų globos namus.

Grasinimų susidoroti sulaukusi socialinė darbuotoja kreipėsi į policiją.

Nukentėjusiosios pareiškimą gavę pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti.

Už tokį nusikaltimą baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.