Namą apšaudę, moterį nužudę marijampoliečiai sėda į teisiamųjų suolą

Prieš teismą stos gyvenamąjį

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 17, 2013, 1:31 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:04 AM

Dar vienas Marijampolės miesto gyventojas kaltinamas neteisėtu disponavimu šaunamaisiais ginklais bei šaudmenimis, pranešė prokuratūra.

Per tyrimą nustatyta, kad ne kartą teisti Marijampolės miesto gyventojai M. R., M. G. ir E. G., praėjusių metų birželio 16 dieną atvykę prie namo Marijampolės mieste, jį apšaudė. Į gyvenamąjį namą, kuriame buvo aštuoni asmenys, paleisti 26 šūviai iš automatinio šaunamojo ginklo „Kalašnikov“ ir pistoleto kulkosvaidžio „Agram“.

Nuo paleistų kulkų žuvo 25 metų marijampolietė bei buvo sužalota dar viena namo gyventoja. Į kitus šešis namo gyventojus kulkos nepataikė.

Prieš teismą dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis stos ir Marijampolės miesto gyventojas D. K. Jis perdavė minėtai trijulei „Kalašnikov“ bei „Agram“ ginklus, jais šaudyti skirtus šaudmenis.

Visus kaltinamuosius, ginklus ir šaudmenis nustatė bei sulaikė Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus bei Kriminalinės policijos biuro pareigūnai. Trys asmenys teismo laukia suimti.

Baudžiamasis kodeksas už tyčinį nužudymą bei pasikėsinimą nužudyti kitų žmonių gyvybei pavojingu būdu dėl chuliganiškų paskatų numato laisvės atėmimą iki 20 metų arba laisvės atėmimą iki gyvos galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.