Uniformuotą savanorį pražudęs vairuotojas pabėgo

„Nebeliko jokių abejonių – jaunuolis buvo mirtinai sužalotas per eismo įvykį. Mūsų užduotis – surasti mirštantį žmogų palikusį avarijos kaltininką“, – lrytas.lt sakė Rokiškio rajono policijos komisariato viršininkas Stasys Meliūnas.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jun 18, 2013, 12:58 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:12 AM

Pirmadienio paryčiais, 3 val., keliu Biržai-Rokiškis važiavęs pienvežio vairuotojas pamatė ant kelio važiuojamosios dalies gulintį žmogaus kūną. Tačiau vairuotojo iškviesti greitosios pagalbos medikai niekuo padėti nebegalėjo – savanorio uniforma vilkintis jaunuolis jau buvo miręs.

Netrukus buvo nustatyta, kad negyvas vaikinas – maždaug už puskilometrio, Pandėlio seniūnijos Apaščios kaime, su tėvais gyvenęs 21 metų Dovydas Š. Jis nuo praėjusių metų tarnavo Lietuvos kariuomenės Krašto apsaugos savanorių pajėgų (KASP) Vyčio apygardos 5-ojoje rinktinėje.

Šis jaunesnysis eilinis birželio 15–16 dienomis dalyvavo karinėse pratybose. Žinoma, kad pratyboms pasibaigus, birželio 16 dieną jis išvyko į autobusų stotį, iš kur planavo vykti namo.

Jau nebeliko abejonių, kad Dovydas Š. tapo autoįvykio auka. Manoma, kad grįžtantį namo jaunuolį partrenkė automobilis, kurio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Ekspertai nustatė, kad savanoris patyrė sunkias traumas ir netrukus po avarijos mirė.

Rokiškio rajono policija metė dideles pajėgas ieškoti avarijos kaltininko ir prašo atsiliepti žmones, ką nors žinančius apie šį įvykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.