Girtas kaimietis nuo pareigūnų paspruko su antrankiais

Raseinių rajono gyventojui 38 metų A. N. ilgam įsimins šių metų Joninės. Šventinę naktį šis vyriškis įkliuvo girtas prie vairo, o galiausiai surakintas antrankiais pabėgo iš patrulių automobilio.

Pareigūnai tikina, kad bėglį netrukus suras.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Pareigūnai tikina, kad bėglį netrukus suras.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Jun 24, 2013, 4:04 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:55 AM

Istorija prasidėjo šiąnakt po vidurnakčio, kai į Naudvario (Raseinių r.) kaimą dėl muštynių vienoje sodyboje buvo iškviesti policijos pareigūnai.

Apie 0.50 val. į tą patį kiemą įsuko automobilis “Volkswagen Golf”, iš kurio išlipo smarkiai svirduliuojantis vyriškis. Jis išsyk ėmė įžeidinėti policijos pareigūnus, jiems grasino.

Kaimietis buvo linkęs ir pamosuoti kumščiais, todėl jį teko surakinti antrankiais.

Sutramdytas vyriškis buvo įsodintas į pareigūnų mašiną, o patruliai ėmė aiškintis šeiminio konflikto priežastis. Pasinaudojęs tuo, kad liko vienas, paspruko mašinoje buvęs girtas vairuotojas.

“Bėglio asmenybė yra nustatyta, todėl atsakomybės jis neišvengs”, - lrytas.lt sakė Raseinių policijos viršininkas Kęstutis Užemeckas.

Kaimiečiui teks gerai papurtyti piniginę – jis bus baudžiamas ir už vairavimą išgėrus, ir už nepaklusimą teisėtiems policijos pareigūnų reikalavimams.

Už vairavimą išgėrus jam teks mokėti 2000-3000 litų baudą ir 2-3 metams atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu. Už nepaklusimą pareigūnams baudžiama 3000-4000 litų bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.