Kelionei namo pavogė sunkvežimį su malkomis

Alkotesteris užfiksavo, kad vyro organizme yra 1,6 promilės alkoholio.

Paprašytas mašinos dokumentų, vairuotojas negalėjo jų pateikti.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotrauka
Paprašytas mašinos dokumentų, vairuotojas negalėjo jų pateikti.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

2013-08-05 18:11, atnaujinta 2018-03-02 03:40

Sekmadienį 3 valandą ryto Panevėžio VPK Kelių policijos biuro patrulių kuopos pareigūnai sustabdė Smėlynės gatve važiuojantį sunkvežimį GAZ SAZ 3502. Jiems pasirodė įtartina, kad tokiu metu mašina su pilnu kėbulu skaldytų malkų važiuoja link miesto pakraščio.

Juolab, kad automobilio vairuotojas irgi pasirodė esąs įtartinas. Mašinai sustojus paaiškėjo, kad pareigūnų įtarimai buvo ne be pagrindo. Sustabdytas vairuotojas, 43-jų R.S. buvo neblaivus.

Alkotesteris užfiksavo, kad vyro organizme yra 1,6 promilės alkoholio.

Paprašytas mašinos dokumentų, vairuotojas negalėjo jų pateikti. Vyras aiškino, kad sunkvežimį su malkomis pasiskolino. Eidamas Velžio keliu, jis mašiną pamatė stovinčią kažkieno kieme.

Tuomet vyrui šovė mintis užvesti automobilį ir tokiu būdu parsigauti į namus, esančius Kupiškio rajone Subačiaus miestelyje. Nes sekmadienį, praėjus kelioms valandoms po vidurnakčio, kitokio būdo pasiekti namus jis nesugalvojo. Pėsčiomis eiti daugiau, nei 30 kilometrų, buvo daugoka.

Vyras tikino nenorėjęs vogti nei mašinos, nei joje sukrautų malkų. Neblaivų keliautoją pareigūnai sustabdė pačioje jo kelionės pradžioje.

Subatėnui tą naktį nebuvo lemta nakvoti namuose. Jis atsidūrė ant areštinės gulto.

Apie 5 valandą ryto prabudęs Velžio gatvės gyventojas pamatė, kad įprastoje vietoje nėra jo sunkvežimio su malkomis. Tačiau pareigūnai jį nuramino.

Mašina su malkomis nenukentėjo, o ir degalų neblaivus keliautojas daug nesunaudojo. Vietoj planuotų 30 kilometrų iki Subačiaus jis tespėjo nuvažiuoti vos 5 kilometrus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.