E.Petrauskas apie konflikto pasekmes: „Visi užsipuolė, treneriai labai pyko“

„Noriu, kad išimtumėte straipsnį“, - paskambinęs į portalo lrytas.lt redakciją ištrinti publikaciją apie save reikalavo boksininkas Evaldas Petrauskas.

Boksininkas E.Petrauskas tikina susitaikęs su merginomis, kurias išplūdo antradienio naktį kavinėje Palangos centre.<br>V.Balkūno nuotr.
Boksininkas E.Petrauskas tikina susitaikęs su merginomis, kurias išplūdo antradienio naktį kavinėje Palangos centre.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Aug 23, 2013, 12:09 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:08 PM

Naktį iš pirmadienio į antradienį jis atsidūrė Palangos policijos komisariate. Padauginęs alkoholio sportininkas kavinėje „Kaukazietiški patiekalai” kabinėjosi prie merginų, jas koneveikė. Liudininkų teigimu, boksininkas grasino joms trenkti, o prieš išeidamas apipylė alumi.

„Buvau išgėręs. Apsižodžiavome su panelėmis. Netyčia apipyliau jas alumi. Trenkti nenorėjau, negrasinau“, - gynėsi E.Petrauskas.

Jis įsitikinęs, kad ikiteisminis tyrimas nebuvo pradėtas. „Jokio ikiteisminio tyrimo nebuvo. Nieko man neliks, nepasodins 2 metams“, - skubėjo aiškintis boksininkas.

Vaikinas tikino susitaikęs su kavinėje išplūstomis merginomis. „Kalbėjom, susitaikėm“, - tvirtino E.Petrauskas. Paklaustas, ar už atleidimą davė merginoms pinigų, jis neigė ir tikino, kad nėra už ką jų duoti: „Ten nieko nebuvo“.

„Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Bet jis bus nutrauktas, jeigu šalys susitaikys. Susitaikymas įvyksta, kai abi šalys tai patvirtina raštu. Tada prokuroras priima nutarimą“, - aiškino Palangos policijos komisariato Organizacinio poskyrio specialistė Jurgita Rinkevičienė.

21 metų šilutiškis guodėsi, kad pasirodžius naujienai apie chuliganišką jo elgesį gavo pylos nuo artimųjų, draugų ir trenerių. „Per galvą eina. Visi užsipuolė – artimieji, draugai. Treneriai labai pyko“, - pasakojo sportininkas.

Po incidento E.Petrauskui buvo nustatytas 2,51 promilės girtumas.

Boksininkas pastaruoju metu atostogavo Palangoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.